Wouter van Beek Wouter van Beek
Back Back Nieuws

BlueLuna heeft nieuwe eigenaar

05 juli 2018

Meer dan 13 jaar na de oprichting van BlueLuna door Willemijn van Hussen, neem Wouter van Beek het stokje over. Wouter is per 1 juli de nieuwe eigenaar en directeur van BlueLuna.

De afgelopen vijf jaar hebben Wouter en Willemijn BlueLuna klaargestoomd voor de toekomst. De entertainmentconcepten, acts en artiesten zijn naar een nieuw level getild om op events te zorgen voor kippenvelmomenten, onvergetelijke inzichten en nieuwe belevenissen. Die trend gaat Wouter doorzetten en uitbouwen met de artiesten die BlueLuna vertegenwoordigt.

  • Willemijn van Hussen
    Willemijn van Hussen

TAMBR

Willemijn gaat zich storten op een nieuw bedrijf dat voortkomt uit haar interesse in muziek en brein. Waar merken boekwerken vol hebben geschreven over hun visuele identiteit (het zogenaamde brandbook), is het nu tijd om daar een auditief hoofdstuk aan toe te gaan voegen. Met TAMBR gaat Willemijn de muzikale identiteit van merken bepalen én maken in op maat gemaakte muzikale databases. Dit stelt merken in staat om hun geluid consistent door te voeren op alle plekken waar zij met hun publiek in aanraking komen, online en offline. En dat alles op een heel nieuwe, transparante, hands-on manier. 

Op de koffie?

Voor inspiratie, ideeën, openingsacts en echt bijzondere acts & artiesten kan je vanaf nu dus, nog steeds gewoon, bij Wouter terecht. Als je benieuwd bent naar zijn ideeën, toekomstplannen of een keer wilt koffie drinken, mail dan naar wouter@blueluna.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!