Back Back Nieuws

Blue Boat Company helpt Pokémonjagers op de Amsterdamse grachten

22 juli 2016
Maar liefst 1,3 miljoen Nederlanders zijn in het bezit van de Pokémon Go app en lopen heel wat kilometers om hun favoriete Pokémons te vangen. Maar wat als men in plaats van op het land, ook op het water Pokémons kon catchen?

Blue Boat Company snapt de run op Pokémons en biedt iedere Pokémon liefhebber nu de kans om hun Pokémon skills te testen op de Amsterdamse grachten; de PokéCruise. Vanaf zondag 24 juli vaart deze speciale cruise van Blue Boat Company elke zondag langs vooraf geselecteerde locaties waar deelnemers al varend en tijdens meerdere stops op Pokémon kunnen jagen. De PokéCruise is de eerste rondvaart voor Pokémon fans en de ultieme kans ‘to catch ‘em all!’.

Slimme hack
Tijdens de vaart stopt de PokéCruise bij verschillende plekken waar de jacht op Pokémon aan land wordt voortgezet. Deze stops zijn speciaal voor Pokémon fans uitgekozen vanwege de hoge concentratie aan PokéStops en Gyms. Iedere bezoeker van de PokéCruise staat aan het roer van zijn eigen Pokémon wereld en bepaalt zelf waar en wanneer hij/zij van de PokéCruise afstapt. Voordeel: door aan boord te stappen kun je héél gemakkelijk de 10 kilometer Pokémon Eggs laten uitkomen. De PokéCruise vaart maximaal 7km per uur, waardoor de app denkt dat je wandelt. Kortom: hop on, hop off en (Pokémon) Go!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!