Back Back Nieuws

Blue Boat Company biedt podium voor beginnende artiesten

18 januari 2012
Blue Boat Company heeft sinds afgelopen zomer een nieuw personal audiosysteem waarmee bezoekers aan boord naar hun eigen taal of thema commentaar kunnen luisteren. Eén van deze kanalen is een muziek kanaal speciaal voor beginnende artiesten: Blue Tunes.

 

Veel beginnende bands en artiesten

‘Amsterdam (en natuurlijk de rest van Nederland) kent veel goede, beginnende bands en artiesten die staan te springen om hun muziek aan de wereld te laten horen. En aangezien uit die hele wereld mensen naar Amsterdam komen en een rondvaart maken, leek het ons leuk om deze twee dingen te combineren’, vertelt Blue Boat Company op haar website.

 

Stemmen op je favoriet

Komende zomer wil Blue Boat Company op het muziekkanaal op de acht schepen een selectie van deze artiesten laten horen aan haar bezoekers. Op de website www.blueboat.nl wordt de playlist vermeld van de nummers die aan boord gedraaid worden en kunnen bezoekers fragmenten beluisteren, doorklikken naar de site van de artiesten en stemmen op hun favoriete liedje.

 

Meer informatie

‘Ook kan je een betaald optreden winnen op één van onze relatie evenementen en zullen we ‘onze’ Blue Tunes artiesten op zoveel mogelijk manieren onder de aandacht proberen te brengen’, aldus Blue Boat Company. Voor meer informatie of opsturen van een demo, kan je mailen naar bluetunes@blueboat.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!