Black Gospel Paasconcert in de Sint Jansbasiliek LarenBlack Gospel Paasconcert in de Sint Jansbasiliek Laren
Back Back Nieuws

Black Gospel Paasconcert in Sint Jansbasiliek Laren

16 januari 2018

Laren krijgt een nieuwe traditie in de aanloop naar Pasen. In een voorjaarssetting organiseert eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen samen met partner Tentworx een swingend Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek te Laren. Na het succes van de afgelopen jaren in de St. Janskerk te Gouda brengen wij dit muzikaal top-entertainment graag naar 't Gooi. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Op vrijdag 9 maart 2018 krijgt de St. Jansbasiliek in Laren een unieke setting. De Sint. Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeer locatie aan de Brink, met veel kaarslicht, buiten staat een stoere stretch bedoeïenentent van Tentworx voor gezellig samenkomen onder het genot van een goed glas wijn in de pauze en na afloop. 

Authentiek en tomeloos swingend

Trots is Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen met het top entertainment, één van van de beste Black Gospel koren van Nederland. Chosen Gospel Choir is een authentiek en een tomeloos swingend koor. Dit energieke black gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen binnen de gospel. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers, welke worden afgewisseld met prachtige ballads.
Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Dwight Dissels in Laren. Dwight geniet zijn doorbraak met een onvergetelijk optreden tijdens The Voice of Holland 2016. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement 'The Passion' om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017. Zijn prachtige stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft een bijzondere voorjaarsavond.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Hiervoor bieden wij interessante zakelijke arrangementen. Onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!