Binnenkort in Events - Event styling geeft een evenement kleur op de wangenBinnenkort in Events - Event styling geeft een evenement kleur op de wangen
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Events - Event styling geeft een evenement kleur op de wangen

11 november 2017

Koninklijk klassiek, overdadig strak wit, robuust vintage, zakelijk zwart, ongedwongen en authentiek. Event organizers krijgen steeds meer oog voor het belang van de styling van events. Zorgvuldige styling geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan evenementen en zorgt voor onderscheidend vermogen. Decoratie- en event styling bedrijven zorgen voor samenhang en stijl tussen meubels, decorstukken, accessoires, mastiek en bloemdecoraties. Styling op maat brengt gasten in de gewenste beleving en kan – als het slim wordt ingezet – zorgen voor natuurlijke afscheidingen en goede zichtlijnen. Dubbel rendement dus.

De rol van eventstyling bedrijven wordt steeds groter. Ze hebben het gezicht van beurzen en congressen de laatste jaren mede veranderd: de saaie, eenvormige standjes zijn tegenwoordig vaak open belevingsplekken geworden, waar het goed toeven is. Internationaal staan Nederlandse event stylers er goed op: over de grenzen is er waardering voor de creativiteit, professionaliteit en de hoge organisatiegraad. De branche van stylisten is volop in beweging: toeleveranciers vullen elkaar aan en zoeken toenadering. Decorateurs, verhuurbedrijven en bloemstylisten werken vaker nauw samen. In het komende nummer van het magazine Events aandacht voor deze groep toeleveranciers, die steeds belangrijker wordt. Want een eventconcept op maat is tegenwoordig niet volledig zonder styling.

Dit artikel is geplaatst in de komende magazine Events. Wil jij EVENTS ook ontvangen? Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!