Binnenkort in Events: Dossier - Corona dwingt hospitality tot veranderingBinnenkort in Events: Dossier - Corona dwingt hospitality tot verandering
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Events: Dossier - Corona dwingt hospitality tot verandering

27 mei 2020

Als sector is gastvrijheid volop in ontwikkeling, dit jaar noodgedwongen op een andere manier dan voorzien. Hospitality draait om contact met gasten. Door de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verandert contact. Hoe kun je daarop anticiperen?

Gastvrijheid speelt een essentiële rol bij de vele zakelijke events die jaarlijks in Nederland worden georganiseerd. Nu misschien wel meer dan ooit, want de basis: communicatie, inlevingsvermogen en respect blijft bestaan. In dit dossier over gastvrijheid kijken we terug op de plotse klap van Covid-19 en vooruit naar de mogelijkheden voor de toekomst. Hospitality coach Angeles Balboa geeft haar kijk op zaken, Grande Dame van de gastvrijheid in Nederland – Thérèse Boer geeft haar visie op gastvrijheid en daarnaast buigen we ons over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de anderhalvemetersamenleving.

Proefexemplaar

Dit dossier over gastvrijheid wordt gepubliceerd in het komende magazine Events dat in juni verschijnt. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan.

Door > Mahlee Plekker

Fotografie > Anko Stoffels

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!