Bibliotheek Rotterdam host het Nationaal Congres EvenementenBibliotheek Rotterdam host het Nationaal Congres Evenementen
Back Back Nieuws

Bibliotheek Rotterdam host het Nationaal Congres Evenementen

27 april 2018

De winnaars van de Nationale Evenementenprijzen 2018 zijn op maandag 16 april zijn bekend gemaakt in het Bibliotheektheater in Bibliotheek Rotterdam. De prijzen zijn uitgereikt tijdens de 4e editie van het Nationaal Congres Evenementen 2018 in Rotterdam.

Dit keer in Bibliotheek Rotterdam

Voor de vierde keer organiseerden Respons en BV De Nieuwe Aanpak het Nationaal Congres Evenementen. Dit jaar in nauwe samenwerking met gastgemeente Rotterdam. Rotterdam festivals koos de Centrale Bibliotheek als locatie; o.a. vanwege de Centrale Ligging. 

Keynotes

De twee keynotes (Nick Dodds en Johan Moerman) vonden plaats in het Bibliotheektheater. Na de keynotes gingen de bezoekers uiteen om elk twee themasessies bij te wonen. Deze sessies vonden verspreid door de bibliotheek plaats, zelfs tot aan de vierde verdieping. Voor sommigen een hele beleving, omdat zij nog niet eerder in de bibliotheek waren geweest. Deze toer door de bibliotheek en het uitzicht op de stad gaf het congres dan ook een extra dimensie. Na de themasessies kwam men weer terug in het Bibliotheektheater waar de prijzen werden uitgereikt. Na de feestelijke uitreiking konden alle aanwezigen tot slot genieten van de zon met een borrel op het Stadsterras van Bistrobar Binnenrotte op de eerste verdieping van de bibliotheek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!