Back Back Nieuws

BHV cursus tijdens evenementenopleiding

21 januari 2009


Brand blussen, reanimeren of ontruimen? Studenten van Rookie Entertainment, leerbedrijf van de opleiding Media & Entertainment management van INHolland Haarlem, behalen tijdens hun opleiding het BHV diploma.

Volgens Rookie Entertainment komt een bedrijfshulpverlenercertificaat vooral in de evenementenbranche voor de studenten enorm van pas.

Rookie Entertainment heeft een BHV cursus georganiseerd op eigen locatie. De cursus heeft twee dagen geduurd en bestaat uit een eerste hulp gedeelte en een brand-, ontruimings- en communicatiegedeelte. Het praktijkgedeelte is getoetst tijdens de cursus en het theoriegedeelte is getoetst door middel van een officieel schriftelijk tentamen.

Door het enthousiasme van de BHV-docenten, gecertificeerd volgens het NIBHV, hebben de studenten de cursus met succes afgesloten en kan iedere klant, opdrachtgever of betrokkene, tijdens projecten van Rookie Entertainment, rekenen op nog professionelere begeleiding.

Het leerbedrijf Rookie Entertainment organiseert uiteenlopende evenementen, maakt diverse televisieproducties, doet het management van een aantal artiesten en heeft een volwaardige eigen televisie- en radiostudio. Bekende opdrachtgevers zijn o.a. het Legers des Heils, Dance4life en Gemeente Haarlem.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!