Back Back Nieuws

BHG trotse Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers

13 juni 2014
Brothers Horeca Groep (BHG) is sinds kort Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers. BHG is een horecaorganisatie met negen locaties in Midden-Nederland, waaronder evenementenlocatie Studio A12, Kasteel Cammingha en De Landgoederij in Bunnik en diverse restaurants in de regio.
Het Genootschap van Eventmanagers is een ontmoetingsplaats, fysiek en virtueel, voor eventmanagers van in Nederland gevestigde bedrijven en organisaties. Binnen het Genootschap voor Eventmanagers wordt informatie over het vak overgedragen, kennis uitgewisseld en worden ervaringen gedeeld.

Preferred Partners
Het Genootschap voor Eventmanagers heeft een select aantal Preferred Partners, dit zijn kwaliteits-toeleveranciers in de eventbranche. Preferred Partner houdt onder andere in dat men het Genootschap een warm hart toedraagt en op verzoek de leden van advies kan dienen. ‘BHG en het Genootschap voor Eventmanagers kunnen veel van elkaar leren, en wij zijn erg enthousiast over de samenwerking’, aldus Esther Schwarze, salesmanager van Studio A12 (evenementenlocatie van BHG). ‘Onze organisatie organiseert al meer dan 17 jaar spraakmakende evenementen en wij kijken er naar uit om deze kennis  te delen met de leden van het Genootschap.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!