Back Back Nieuws

Beursbezoek wordt effectiever met nieuwe Matchmaking Service van BOE

16 november 2015
BEST OF EVENTS INTERNATIONAL 2016, de internationale vakbeurs voor belevenismarketing is een forum om effectief zakelijke contacten te leggen. Het netwerken tussen de diverse spelers in de branche heeft daarom speciale prioriteit. Met een nieuwe matchmaking tool, een innovatieve tool voor het leggen van contacten die beschikbaar is tijdens de run-up naar de vakbeurs. Het actuele beursbezoek wordt daardoor effectiever. De bekende BOE Night is uiteraard de ideale gelegenheid voor interessante gesprekken in een ongedwongen omgeving.

Tijdwinning 
De nieuwe matchmaking tool is ontwikkeld door Converve dat claimt wereldwijd marktleider te zijn op het gebied van event netwerksoftware. Beursbezoekers die zich aanmelden voor BEST OF EVENTS kunnen ermee de voor hen interessante exposanten identificeren en voorafgaand aan het evenement concrete afspraken maken. Dit verkort de tijd die de bezoeker en de exposant besteden aan het leggen van elk afzonderlijk contact en daardoor kunnen zij profiteren van meer, hoogkwalitatieve contacten. De beursbezoekers hebben daardoor meer tijd om zich algemeen te informeren over nieuwe trends in de evenementenbranche en kennis te vergaren op de BOE.

Naast het maken van zakelijke afspraken, kan met de tool ook het forumprogramma in het tijdschema worden opgenomen. Dit garandeert dat beursbezoekers geen enkel relevant evenement hoeven te missen en tegelijkertijd een overzicht hebben van hun zakelijke afspraken. De tool kan zowel door exposanten als beursbezoekers gratis worden gebruikt. 
Het registratieportal zal ook toegankelijk en beschikbaar zijn via de BOE website.

Netwerken tot in de vroege uurtjes
De BOE Night vormt een vast onderdeel van het bijbehorende programma van BEST OF EVENTS INTERNATIONAL. Het vindt traditiegetrouw plaats op de avond van de eerste beursdag en biedt een unieke mix van netwerken, zaken doen, levensstijl, muziek en entertainment. Met live acts en mogelijkheden, toont de BOE Night op indrukwekkende wijze waar de sector toe in staat is en geeft alle gasten de gelegenheid op hoog kaliber entertainment en tot het voeren van uitgebreide gesprekken in een ongedwongen sfeer.
 
In 2016 zal het evenement in de traditionele Goldsaal (gouden kamer) van het gerenoveerde Westfalenhallen Conference Centre worden gehouden. Daarmee is er een moderne locatie beschikbaar gekomen voor een onvergetelijke avond voor exposanten en beursbezoekers. 'Met de conversie een aantal maanden geleden, hebben wij de uitstraling geoptimaliseerd zodat wat wij aanbieden compromisloos in harmonie is met de tijd', zegt Sabine Loos, CEO van Westfalenhallen Dortmund GmbH.

Nederlands entertainment
Maurer Veranstaltungstechnik zal, als technische partner, ook in 2016 weer voor een optimale BOE Night zorgen. De Coronas uit Nederland zullen het muzikale hoogtepunt vormen. Zij maken ‘stand-up pop’-muziek met een vleugje cabaret en ‘Rock ‘n’ Roll theater’ - een combinatie van theater en muzikale acrobatiek. De zeven muzikanten en zangers hebben 5.000 titels in hun repertoire. Het publiek kan daarom verzoeknummers aanvragen die direct worden gespeeld. Een interpretatie van muziektitels in verschillende muziekstijlen, bijvoorbeeld ‘Don’t stop me now’ in operastijl behoort ook tot de mogelijkheden.

BOE Online
Info over de vakbeurs op boe-messe.de. De BEST OF EVENTS INTERNATIONAL introduceert #B0E16 as de officiële hashtag van de vakbeurs in 2016. Geïnteresseerde branchevertegenwoordigers zijn uitgenodigd om deel te nemen in de dialogen op de sociale netwerken. U kunt BOE ook volgen op XING en facebook.com/boemesse.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!