Back Back Achter de schermen

Berry Holtslag: Mensen, dit is jullie voorland!

11 maart 2010

Ik sprak Ron Wunderink, juryvoorzitter van de Gouden Giraffe in de categorie MVO, nog nét voordat de deuren van het auditorium opengingen voor de uitreiking van de presigieuze awards.

Prachtig dat je genomineerd bent
"De avond bevalt mij nu al uitstekend, het is heel gezellig en er is een grote opkomst. Ik heb al een aantal van de genomineerden gesproken en daar was de spanning erg hoog. Dat is natuurlijk ook goed. Wel heb ik tegen hen gezegd dat het al prachtig is dat ze genomineerd zijn voor de Gouden Giraffe." 

Winnaar MVO: De Belevenis 
Nog geen uur later was bekend wie er met het felbegeerde beeld in de categorie MVO vandoor ging: Stichting De Belevenis met het evenement De Belevenis. Ik weet, na meerdere gesprekken, dat zij het prachtig vonden om genomineerd te zijn, maar ik weet ook dat zij ongekend blij zijn met de erkenning voor hun cultureel, maatschappelijk evenement voor meervoudig gehandicapten en diepdementerende ouderen.

Trots de komende tijd
"Mensen, dit is jullie voorland. In de toekomst zullen jullie veel meer evenementen organiseren voor deze doelgroep vanwege de vergrijzing," zei Berry Holtslag tegen de zaal. Op de vraag waar het beeld komt te staan vertelde Holtslag trots: "Eerst gaat hij mee naar kantoor en dan zetten we hem in de tent van De Belevenis (de 2e editie van het evenement start op 22 maart in Limburg). Wij  gaan gewoon heel erg trots zijn de komende tijd" 

De Oscar
Wunderink: "Het is de Oscar van de evenementenindustrie." Het is mooi om te zien dat de winnaars de award letterlijk zo behandelen en dat het bij alle winnaars een mooie plekje krijgt op kantoor, thuis, op de schouw of op een volgend evenement.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!