Beleef samen lichtpuntjes bij Twente LightBeleef samen lichtpuntjes bij Twente Light
Back Back Nieuws

Beleef samen lichtpuntjes bij Twente Light

15 december 2021

Onderschat nooit de kracht van een bedankje. Laat de vele annuleringen, verplaatsingen en het omschakelen naar online je niet ontmoedigen, want er valt nog zoveel te vieren. Blijf kijken naar wat er wel kan. Hoe bedank jij dit jaar je bedrijf, team of relaties? Bij Vliegveld Twenthe weten ze wel hoe je zorgt voor een positieve boost. Beleef samen tot en met 28 februari Twente Light: honderden lichtobjecten op de stoere bunkerstrip.

Complete beleving

Wist je dat kerst ook wel ‘het feest van het licht wordt genoemd’? In deze tijd kunnen we allemaal wel een extra lichtpuntje gebruiken. Trakteer werknemers en relaties daarom op een betoverende wandeling langs honderden lichtobjecten. En als de out-of-office dan toch al aan staat, kies dan voor een passend arrangement. Maak van het lichtspektakel een totaalbeleving door samen met een glühwein bij te praten bij een knisperend vuurtje, de dag te starten met een stevig ontbijt of geniet van een oer-Hollands stamppotbuffet. Er zijn genoeg mogelijkheden om het jaar samen af te sluiten of 2022 goed te beginnen. Bekijk de arrangementen.

Mee op reis

De honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomt weg bij het verhaal van haar opa over de oorlog en neemt je mee op reis langs verschillende werelden. Haar boodschap? Durf te dromen, durf te leven!

Openingstijden

De lichtroute beleef je optimaal in het donker. Op dit moment zijn vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die openingstijden voor zakelijke partijen daarom van 07:00 - 17:00. Houd de website en socials in de gaten voor actuele informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!