Back Back Nieuws

Bedrijfsarrangementen bij Ciske de Rat De Musical

30 juli 2007
Speciaal voor Ciske de Rat – De Musical heeft Joop van den Ende Theaterarrangementen diverse Oer-Hollandse groepsarrangementen ontwikkeld. Met deze insteek sluiten de arrangementen perfect aan op het karakter van deze nieuwe Nederlandse musical.

Niet alleen Ciske is volwassen geworden, ook menig bedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar allerlei ontwikkelingen meegemaakt. Ciske de Rat- De Musical biedt de gelegenheid om stil te staan bij heden en verleden; perfect voor een jubileum of kick-off. Met zakenrelaties of medewerkers kan men letterlijk even ‘terug naar toen’ met een bijpassend oer-Hollands hospitality-programma. Nostalgisch genieten van de Oud-Hollandse keuken met gerechten van eigen bodem in een modern jasje. Uiteraard kan het Delfts Blauwe tegeltje als herinnering hierbij niet kan ontbreken.

Ciske de Rat – De Musical is een geheel nieuwe, oorspronkelijke Nederlandse musical, die gaat reizen langs de grootste theaters van Nederland. De musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat ook periodes uit de delen ‘Ciske Groeit Op’ en ‘Cis de Man’. Destijds stal Danny de Munk in de film als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Ondertussen is Ciske groot geworden en zal Danny na 25 jaar opnieuw in de huid van de ditmaal volwassen Ciske kruipen. De rol van de kleine Ciske zal per regio door verschillende ‘Amsterdamse’ schoffies worden ingevuld. Verder in de hoofdrollen onder andere: Hugo Haenen, Mariska van Kolck, Hajo Bruins, Marjolijn Touw en Sjoerd Pleysier. De muziek is speciaal gecomponeerd door Henny Vrienten en de regie is in handen van Paul Eenens.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!