Bax Projects viert 10 jarig jubileumBax Projects viert 10 jarig jubileum
Back Back Nieuws

Bax Projects viert 10 jarig jubileum

04 oktober 2019

Martijn Bax, directeur van Bax Projects heeft ruim 20 jaar ervaring met het organiseren van evenementen, standbouw, point of sale, activaties en incentives. Zijn credo ‘kan niet bestaat niet’ kenmerkt de gedrevenheid en creativiteit van Bax Projects. Onlangs werd alweer het 2.500ste project opgeleverd door zijn creatieve en enthousiaste team!

Geen ja- knikkers

Relaties worden aangegaan voor de lange termijn en klanten kijken vaak terug op een zeer geslaagd evenement, waarbij alle verwachtingen zijn overtroffen. 'Wij zijn geen ja-knikkers, aldus Martijn. Integendeel! Wij zijn de eigenzinnige partner met een berg ervaring in huis. We kennen de weg, en die delen we graag met onze opdrachtgevers'.

Bewezen meester

Bax Projects staat al 10 jaar voor alles wat te maken heeft met merk en activiteit… én staat voor werkelijk iets onderscheidends kunnen neerzetten. Voor concept en realisering van bijna ieder communicatief vraagstuk.Voor evenement hebben wij de beschikking over een gigantisch netwerk van gespecialiseerde professionals. Dan hebben we het over specialisten in events, producers, entertainment, decorateurs en geroutineerde culinaire crews. Die veelzijdigheid maakt Bax Projects bewezen meesters in het organiseren van productlanceringen, presentaties, congressen, sales meetings, masterclasses, live shows, jubilea en bedrijfsfeesten, award shows, relatie-events en feesten. De onderneming groeit hard en met goede relaties die vanaf het begin in 2009 bij Bax Projects betrokken zijn, wordt de duurzame relatie verder opgebouwd. Dat geldt ook voor de medewerkers.

Jubileum goed gevierd

Het hechte team van professionals heeft op 30 september het 10 jarige bestaan goed gevierd, op de unieke locatie van Land Rover Experience Nederland. De omstandigheden waren echt ideaal. De nacht ervoor, heeft het met bakken geregend en zelfs ook nog de volgende ochtend onderweg naar de locatie in Kerkdriel. Na ontvangst met koffie/thee en een lokale lekkernij, brak de zon door. Er werd in 5 teams gestreden en onderling goed samengewerkt om de trophy binnen te slepen. De instructeurs hebben werkelijk alles over de verschillende Landrovers en situaties op het off-road terrein uitgelegd. Het was een geweldige dag, die is afgesloten met een heerlijke BBQ.

Work hard, play hard

Work hard, play hard en fun kenmerken de medewerkers van Bax Projects die iedere dag de volle 100% inzetten voor alle klanten. 'De afgelopen 10 jaren hebben we veel relaties opgebouwd en het is dan super om deze belangrijke mijlpaal met collega’s te vieren. We kijken in ieder geval uit naar de volgende 10 jaar, wie weet wat er voor moois ons te wachten staat!’ – aldus Martijn Bax en zijn team.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!