Backbone International en Waller Design LLC starten technisch tekenbureau DrawwBackbone International en Waller Design LLC starten technisch tekenbureau Draww
Back Back Nieuws

Backbone International en Waller Design LLC starten technisch tekenbureau Draww

12 oktober 2022

Er is grote vraag naar professionele technische visualisaties in diverse branches/sectoren wereldwijd. Backbone International en Waller Design LLC, gevestigde internationale bedrijven in de evenementenproductie-industrie, bundelen de krachten met de lancering van het technisch tekenbureau Draww. Het nieuwe bureau maakt met hun getalenteerde tekenaars professionele visualisaties zoals CAD-tekeningen, bouwtekeningen en waarheidsgetrouwe renders. Dit gebeurt voor bedrijven binnen en buiten de entertainmentbranche.

 Gezamelijke investering

De teams van Backbone International en Waller Design LLC voorzien hun klanten al jarenlang van uiteenlopende visualisaties. De organisaties investeren met de lancering van Draww gezamenlijk in de groei van het gespecialiseerde team van technisch tekenaars. De toenemende, wereldwijde vraag naar technische tekeningen in de evenementen branche en sectoren als de woningbouw, reclame, architectuur, etc. wordt hiermee beantwoord. De technisch tekenaars van Draww kunnen als onderdeel van een projectteam functioneren, of als scale-up dienen van een bestaande afdeling. 

Tom van den Houdt, Managing Director Draww ‘Met Draww springen we in een nationaal en internationaal gat in de markt waar gevraagd wordt om tekenkracht door tal van industrieën. Tekenen is vaak een ondergeschoven kindje bij projecten maar tegelijkertijd de blauwdruk van je project’. ‘We geven met Draww iedereen de mogelijkheid om te beschikken over een vakkundige tekenkamer’, vertelt Eric Rodriguez Managing Director Draww Noord Amerika.

 Multi-inzetbaar

Draww visualiseert projecten als beursstands, bouwplannen en event podia voor diverse opdrachtgevers met 2D & 3D overlay-tekeningen, 3D-entertainment productietekeningen en renders. Daarnaast is Draww de juiste partner voor laserscanning en GPS-surveying.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!