Back Back Nieuws

AutoSalon Rotterdam in Ahoy: Het nieuwe platform voor autoliefhebbers en importeurs

25 maart 2013
Door het wegvallen van de landelijke autobeurs te Amsterdam ontstaat er ruimte voor een nieuw nationaal evenement voor mensen met een passie voor auto’s. AutoSalon Rotterdam is de nieuwe belangrijke ontmoetingsplaats voor importeurs en liefhebbers. Juist nu is het belangrijk om autoverkoop en doorstroming te stimuleren en dat bereik je als branche alleen maar door exposure.

Geen woorden maar daden
Creatief en slagvaardig te werk gaan en het motto ‘geen woorden maar daden’ zijn de pijlers van de Rotterdamse bedrijfscultuur. Voor Rotterdam Expo & Events is dat de motivatie om een nieuw concept neer te zetten dat mensen met passie voor auto’s bij elkaar brengt.

Van 29 november t/m 2 december 2013 vindt de eerste Autosalon Rotterdam plaats in Ahoy Rotterdam. Op een oppervlakte van ca 15.000 vierkante meter zal de autobranche zich breed en vernieuwend presenteren d.m.v. een actuele productrange, noviteiten en conceptcars. De eerste Autosalon Rotterdam duurt 4 dagen en zal, door het vernieuwende concept kostentechnisch interessant zijn voor de deelnemers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!