Back Back Nieuws

ATPI Sports Events trapt olympische zomer af met eerste vlucht naar Rio

26 juli 2016
De eerste vlucht met TeamNL sporters vertrok dit weekend. Het opvallende oranje KLM vliegtuig bracht onder andere de Nederlandse handbaldames en beide hockeyteams naar Rio de Janeiro, waar over 1,5 week de Olympische Spelen van start gaan.

ATPI Sports Events vervoert als partner van NOC*NSF al 20 jaar het Nederlands olympisch en paralympisch team richting de Olympische Spelen. De grote equipe van Nederlandse sporters komt dit jaar uit op de meeste sportonderdelen ooit.

'Het gaat om de details'
Maurits Hendriks (Chef de Mission van TeamNL en Technisch Directeur van NOC*NSF): ‘In topsport gaat het tegenwoordig echt om de details die de doorslag geven. Het helpt enorm als sporters kunnen vertrouwen op een goede rechtstreekse vlucht, snel transport naar hun plek in het olympisch dorp en goed vervoer naar hun sportaccommodatie. En ook als dat voor hun dierbaren die ook naar Rio komen zo is. Als wij ze kunnen zeggen dat er ook echt goed voor hen wordt gezorgd, zullen ze gerust zijn.’

Travel Management en Hospitality Programma's zakelijke markt
Naast het vervoeren van de sporters is ATPI Sports Events ook verantwoordelijk voor Travel Management en Hospitality Programma’s voor de zakelijke markt en bedient zij ook de particuliere markt. Meer dan 3.000 fans kleuren de Braziliaanse tribunes tijdens de Olympische Spelen oranje.

Nauwe samenwerkingen met o.a. NOC*NSF en Heineken
Tom De Clerck (Divisional Managing Director Nederland, België en Frankrijk van ATPI): 'De eerste vlucht is voor ons de symbolische aftrap van de olympische zomer. Ons team van ervaren olympische reisexperts doet er alles aan om de reizen deze zomer onbezorgd te laten verlopen. De crew van ongeveer 30 medewerkers ter plekke is verantwoordelijk voor de optimale ‘guest experience’: van het warme welkom op de luchthaven in Rio tot het excellent laten verlopen van de zakelijke programma’s. Om de Nederlandse olympische fans ook op het gebied van veiligheid en gezondheid zo goed mogelijk te informeren, werkt ATPI Sports Events nauw samen met NOC*NSF, Heineken, Ministerie van Buitenlandse Zaken en RIVM.’

#ikbenerbij
De ATPI Sports Events online ticket webshop blijft aangevuld worden met additionele entreekaarten voor verschillende sporten en de verkoop via dit kanaal blijft tijdens de Olympische Spelen doorlopen. Deze kaarten kunnen in Rio worden opgehaald bij de ATPI Sports Events ticketbalie in het Holland Heineken House. Volg de belevenissen van de ATPI Sports Events crew tijdens de Olympische Spelen op Facebook, Twitter, Instagram en via #ikbenerbij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!