Mart VisserMart Visser
Back Back Nieuws

Artwork, couture en culinair op Oogenlust

27 maart 2017

Oogenlust presenteert van 29 maart t/m 29 april in samenwerking met Galerie Hans Persoon de verkooptentoonstelling PRIVATE VIEW van Mart Visser. De Grand Opening van deze tentoonstelling vindt plaats op woensdag 29 en donderdag 30 maart tijdens Aan tafel met Mart Visser, hierop volgt het openingsweekend dat plaats vindt tijdens de voorjaarssfeerdagen van Oogenlust.

Verkooptentoonstelling

Als modeontwerper ligt de kracht van Mart Visser zijn werk in de persoonlijke aandacht voor iedere vrouw. Structuur, reliëf, textuur en techniek versterken het ontwerp. Dezelfde ingrediënten past Mart Visser toe in zijn Artwork.

De verkooptentoonstelling PRIVATE VIEW op Domein Oogenlust bestaat uit een persoonlijke selectie van zijn unieke schilderijen, sculpturen en installaties. Het varieert van kleinere werken tot immense schilderijen van 2 bij 3 meter, maar altijd zijn het hoofden. Al Zolang Mart Visser een potlood of penseel kan vasthouden, tekent hij hoofden. De expressie van het gezicht in al zijn vormen is wat hem boeit. De kracht van een persoonlijkheid maakt het individu op het doek. Visser wordt geïnspireerd door zijn ontmoetingen en laat daarbij zijn intuïtie de vrije geest. Hij start met een blanco doek, niet wetende wat het gaat worden.

Voorjaarssfeerdagen

Jaarlijks vinden in het voor- en najaar en voorafgaand aan kerst, bij Oogenlust de Sfeerdagen plaats. Om het seizoen in te luiden wordt de winkel geheel heringericht en ondergedompeld in de kleuren, geuren en vormen van het aankomende seizoen.
Dit voorjaar geeft ‘wervelend wit’ richting aan de ogen van de bezoeker en laat het de verscholen kleuren van het voorjaar tot leven komen.

De openingstijden Voorjaarssfeerdagen:
Vrijdag 31 maart van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 1 april van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 2 april van10.00 tot 17.00 uur

Grand Opening

Aan tafel met Mart Visser is de Grand Opening van de verkooptentoonstelling van Mart Visser op Domein Oogenlust. Artwork, Couture en Culinair ontmoeten elkaar 29 en 30 maart 2017 op Domein Oogenlust. Tijdens een diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant de Treeswijkhoeve**, presenteert Mart Visser zijn Haute Couture collectie. Daarnaast geeft hij een toelichting over zijn visie en inspiraties, zijn keuzes in ontwerpen, zijn werk en de creaties uit de show.

Oogenlust

Oogenlust verzorgt aankleding en decoratie op vooraanstaande evenementen, nationaal en internationaal, particulier en zakelijk. De bloembinderij met loyale winkel vormen de oorsprong van het bedrijf. Marcel van Dijk; 'Sfeer creëren, dat is wat we doen. Met de natuur als uitgangspunt, streven we altijd naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Emoties vertalen we in sfeervolle creaties: creaties die uw zintuigen prikkelen. Zo geven we vanuit ons bloemenambacht invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs'.

Galerie Hans Persoon

Galerie Hans Persoon is een eigentijdse galerie. Met zes tentoonstellingen per jaar vertegenwoordigt de galerie verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst. Gevestigd op Domein Oogenlust te Eersel tonen Hans en Jacqueline Persoon werk van nationaal en internationaal gevestigde kunstenaars. In elke presentatie wordt gezocht naar de perfecte harmonie in combinatie met spannende tegenstellingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!