Back Back Nieuws

Artists & Events partner voor beurs InnoFlevo

02 november 2009
Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en NEBIB hebben Artists & Events  uitgekozen als partner voor de beurs InnoFlevo, de eerste beurs op het Creative Campus van MAC 3 Park.

InnoFlevo zal worden gehouden op woensdag 16 december 2009 en stelt jonge creatieve en innovatieve ondernemers in de gelegenheid om kennis te maken met het bedrijfsleven en mogelijke (privé)investeerders.  Naast gastsprekers zijn er tientallen stands, workshops, thema gerichte trainingen, rust- en netwerkpunten voor de deelnemers en bezoekers.

Artists & Events is een bureau met ruime ervaring in de organisatie van uiteenlopende evenementen. Zij zullen InnoFlevo ’09 begeleiden met advies en de beurs gedeeltelijk inrichten. Dit betreft met name de audiovisuele ondersteuning door licht, geluid en beeld, maar ook de catering, enthousiast horeca personeel en adequate beveiliging vallen onder de zorg van Artists & Events. Tevens ondersteunen ze met de vergunningaanvraag en onderhouden ze het contact met brandweer en gemeente.


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!