Back Back Achter de schermen

Arjan van Dijk: ‘Ik dacht… het zou best wel eens kunnen’

11 maart 2010

Paul de Leeuw kondigde de winnaar in de categorie Event Personality met een persoonlijke touch aan: "Het is een geweldige eer om deze man de oeuvre award te mogen geven. Hij is al jaren zeer actief en het is een introverte man die liever niet in de spotlights wil komen. Bedrijven zijn opgericht met hem in het achterhoofd en hij stimuleert enorm. Twintig jaar geleden was hij de bedenker van het themafeest…"

De zaal weet het inmiddels al… het kan niemand minder dan Arjan van Dijk zijn. En jawel, hij wordt op het podium geroepen. het duurt even omdat er onderweg nog veel gezoend en geknuffeld wordt. Na de overhandiging van de Gouden Giraffe springen wij met Events.tv het podium op om deze grootmeester vragen te stellen:   

De branche zat er eigenlijk al op te wachten he?
Ja, ik weet het niet. Ik dacht… het zou best wel eens kunnen.

Wat doet het nu met je?
Het geeft een enorme kick, ik ben er blij mee en het is echt fantastisch.
Ik vind het echt super, echt super…

En dan die videoboodschappen, speciaal voor jou…
Dat vind ik eignlijk nog mooier, de woorden, wat er verteld wordt… daar krijg ik het warm. Daar heb ik heel veel voor gedaan. Ik heb het ook alleen gekregen door het feit dat ik met zoveel mooie mensen heb mogen werken die mij het vertrouwen hebben gegeven, die mij geïnspireerd hebben. Daarom heb ik 'm verdiend en dat is mooi.
 
Het is een oeuvreprijs voor het werk dat gedaan is. Maar, wat zegt dat over de toekomst?
In 1996 heb ik mijn bedrijf verkocht en ik doe eigenlijk heel veel dingen, ik reis veel, ik heb boeken geproduceerd over Ethiopië. Ik heb projecten die een link hebben met de branche, maar ook projecten die dat niet hebben. Dus, ik heb ook geen plannen voor de komende 10 jaar. Ik blijf bij mezelf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!