Back Back Nieuws

Arjan van Dijk Groep voor de 10e keer nummer 1 in NBO

06 oktober 2010
Ook dit jaar voerde High Profile Uitgeverij een onderzoek uit naar de naamsbekendheid onder evenementenbureaus dat is gepubliceerd in het septembernummer van Events. Voor de tiende keer op rij is de Arjan van Dijk Groep op dit gebied de onbetwiste nummer 1!

 

In het onderzoek wordt er naar verschillende aspecten gekeken; de spontane naamsbekendheid, de geholpen naamsbekendheid en wat de respondent zou doen als ze zouden wisselen van evenementenbureau. De Arjan van Dijk Groep scoort op al deze aspecten het hoogst. Zo noemen de meeste respondenten de Arjan van Dijk Groep als eerste bij het opsommen van maximaal vijf bureaus die hen te binnen schieten. Door op alle onderzochte aspecten nummer 1 te zijn, behoudt de Arjan van Dijk Groep haar koppositie. Zij wordt in het blad Events dan ook wel de ‘Lance Armstrong’ van de evenementenbranche genoemd.

Het onderzoek naar de naamsbekendheid van evenementenbureaus is uitgevoerd door NarrowMinds, bekend van Effectmeting.nl en EventPanel.nl, in opdracht van High Profile Uitgeverij. Het onderzoek werd online uitgevoerd onder een deel van de High Profile lezers, namelijk klanten uit de evenementenbranche.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!