Back Back Nieuws

Arenaspektakel Ice Age Live! 'A Mammoth Adventure' in Ahoy Rotterdam

28 januari 2014
Het is inmiddels zo’n 10 jaar geleden dat de eerste Ice Age animatiefilm verscheen. Daarna volgden er drie even succesvolle vervolgdelen waarmee mammoet Manny, sabeltandtijger Diego, eikelgekke eekhoorn Scrat en de onhandige luiaard Sid zo’n beetje huisdieren van een hele generatie animatiefilmfans zijn geworden. Op 8 en 9 maart aanstaande komen de populaire helden van Ice Age tot leven in het 2 uur durende familiespektakel Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’. Een show die in Ahoy Rotterdam te zien is.

Net zoals in de films, wordt ook in het arenaspektakel Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’, de Nederlandse stem van Sid ingesproken door Carlo Boszhard. Een mooie aanleiding voor Sid om eindelijk weer een bezoekje te brengen aan zijn alter ego. De hereniging in de CineMeta Studios in Amsterdam zorgde voor een gezamenlijke vreugdedans van Carlo en Sid, een hilarisch en tegelijkertijd bijzonder emotioneel moment. Kijk hier naar de ontmoeting tussen Sid en Carlo.

Ice Age
Ice Age is een Amerikaanse animatiefranchise van 20th Century Fox en Blue Sky studio’s die begon in 2002. Na het eerste deel zijn er inmiddels 3 vervolgfilms uitgebracht: ‘Ice Age: The Meltdown’ (2006), ‘Ice Age: Dawn of the Dinosaurs’ (2009) en in 2012 werd het meest recente deel ‘Ice Age: Continental Drift’ in 3D uitgebracht. Inmiddels zijn de karakters van Ice Age zeer populair en genieten Manny, Diego, Sid, Scrat en de andere figuren wereldwijde bekendheid. Er zijn al meer dan 100 miljoen dvd's en Blu-rays verkocht.

Na het succes van de films komt Ice Age nu tot leven in een arenashow en kunnen jong en oud de avonturen van Scrat, Manny, Diego, Sid, Ellie, Peaches, Buck, Eddie en Crash live zien. Ice Age Live! is een nieuw avontuur met herkenbare momenten uit de eerste drie films. Door de mix van actie, komedie, muziek, dans, Kung Fu, acrobatiek, optische illusies en schaatsen heeft Ice Age Live! in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zuid-Amerika al honderdduizenden bezoekers in vervoering weten te brengen. Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’ is dit jaar voor het eerst in de Benelux te zien.

VIP-arrangementen 
Ice Age Live! ‘A Mammoth Adventure’ is op zaterdag 8 maart en zondag 9 maart 2014 om 11.00 uur en 15.00 uur te zien in Ahoy Rotterdam. VIP-arrangementen kunnen besteld worden via iceagelive-groepen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!