Back Back Nieuws

ArenA 5tegen5 op de meest besproken grasmat van Nederland

18 februari 2011
Het startschot voor de ArenA 5tegen5 thema toernooien is in zicht. Dit voorjaar vinden er verschillende thema toernooien voor bedrijven plaats op het 5tegen5 boardingveld, direct naast de meest besproken grasmat van Nederland. Het boardingveld heeft een afmeting van 15 bij 30 meter en brengt door de ligging een bijzondere voetbalbeleving met zich mee.


Oranje Cup, ICT Cup, Media Cup en meer...

In het voorjaar van 2011 organiseert de Amsterdam ArenA verschillende thema toernooien voor bedrijven. De thema’s van de toernooien zijn uiteenlopend zoals de ArenA Cup, de Oranje Cup, de ICT Cup, de Advocaten Cup en de Media Cup. Voor elk bedrijf en team is er een aansluiting te bedenken. De eerste aftrap is op dinsdag 8 maart en begint om 18.30uur. De overige avonden vinden plaats in maart, april en mei. Na afloop van alle wedstrijden wordt de finale gespeeld op dinsdagvond 10 mei waar alle winnaars tegen elkaar strijden.

Teamspirit en netwerken
'Wij hebben gemerkt dat bedrijven graag met het personeel of relaties willen voetballen in de Amsterdam ArenA. Door het 5tegen5 boardingveld te hebben ontwikkeld bieden we hiermee deze kans om te komen voetballen. Met de thema toernooien maken wij het voor bedrijven aantrekkelijk om mee te doen. Niet alleen de teamspirit wordt verhoogd, er is ook gelegenheid om op sportieve manier te netwerken, 2 vliegen in 1 klap,' aldus Larissa Clemens van de Amsterdam ArenA.

Meer informatie
Alles komt samen omder het dak van de ArenA; of het nu voetballen of netwerken is. Voor meer informatie over een avondje voetballen emt het bedrijf, de afdeling of een team: amsterdamarena.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!