Back Back Achter de schermen

Angelique’s Gouden Giraffe ontlading!

13 maart 2008

13 maart 2008, ik hoor nu lekker onderuitgezakt op de bank te gaan zitten, uit te rusten en na te genieten van de Gouden Giraffe Uitreiking van afgelopen dinsdag. De afgelopen 5 maanden dat ik bij High Profile werk ben ik in de ban geweest van de giraffes. En nu is de uitreiking geweest en volgt het verwachte ‘zwarte gat’. Vooral omdat ik niet mag werken. Ik heb vrije dagen opgenomen om uit te rusten van het vele overwerken en van de slapeloze nachten die aan het evenement vooraf zijn gegaan. Mij is strikt verboden ook maar iets te doen aan werk, mijn mail te checken of ook maar te denken aan werk. En toch kan ik dat niet. De adrenaline van het evenement is nog steeds voelbaar in mijn lichaam en ik wil gewoon weer! Alhoewel mijn vermoeide benen dat niet zullen toelaten en de wallen onder mijn ogen ook wel eens willen wegtrekken. 

Het evenement was een groot succes en dat zeg ik niet alleen maar omdat ik tot de organisatie behoorde. Ruim 1200 bezoekers hebben de uitreiking in het World Forum bezocht (waaronder één malloot). Dit jaar was de uitreiking ook via webcast live te volgen (en nog steeds voor degenen die het gemist hebben te bekijken via deze link waardoor we eigenlijk 290 bezoekers meer hadden! En nog wordt de uitreiking achteraf veel bekeken. Jammer dat er geen blik geworpen kan worden op de borrel, het feest en de eigen afterparty in Bel Air (die voor sommigen zelfs tot de ochtend 06.30 geduurd heeft.. oei wat was het een zware dag woensdag). Want ook dat gedeelte van het evenement was een groot succes (uiteraard gedeeltelijk wel verslag gelegd door Events TV, zie highprofile.nl.).

Voor mij was maandag en dinsdag in elk geval een hoogtepunt in mijn carrière, die tot nu toe eigenlijk pas vijf maanden geleden begon. Ik weet echter nu al dat dit nog lang een hoogtepunt zal blijven. Alle complimenten sla ik op, print ik uit en/of lijst ik in. Ik ben trots, op iedereen die heeft meegewerkt en ook een keer op mezelf! En de mensen die mij goed kennen weten dat er dan veel moet gebeuren.

De complimenten die wij in ontvangst mochten nemen zijn onvoorstelbaar. Ik hoefde maar rond te lopen tijdens de borrel en werd overal tegengehouden omdat iemand iets positief wilde melden. Mijn collega’s, andere leveranciers maar ook voor mij totaal onbekenden uit de eventbranche.
Om dan vervolgens op camera tegen Hulskamp nog een interviewtje af te geven van hoe ik het ervaren heb: nou, geweldig natuurlijk! (for the record.. ik háát camera’s)

En tijdens de uitreiking niet te vergeten de winnaar van de Gouden Giraffe Event Personality van het jaar: Frank Wentink die de organisatie van de Gouden Giraffe als volgt complimenteerde: “ Ik ben ongelooflijk blij dat ik gekomen ben omdat ik dit een ontzettend goed georganiseerd en geproduceerd evenement vind die het de allure geeft die het verdient”. Die kunnen wij maar mooi in onze zak steken. En toen ik Frank Wentink bij de balie nog even tegenkwam met zijn prachtige gouden giraffe onder de arm, kon ik het niet laten hem persoonlijk nog even te feliciteren (uiteraard even laten zien welke persoon onder andere achter de organisatie stond )
Nog steeds stromen de complimenten binnen en ontvang ik ook wat opbouwende kritieken. Zelf heb ik uiteraard nog een lijst met verbeterpunten om de Gouden Giraffe van 2009 nog succesvoller te maken. Want nu hebben we de lat wel erg hoog gelegd voor volgend jaar, een nieuwe uitdaging! (één verbeterpunt: mezelf ook op de foto laten zetten, ik heb niet voor niks twee dagen naar een jurkje gezocht)

Volgend jaar opnieuw de Gouden Giraffe Uitreiking, waar ik nu al reikhalzend naar uitkijk. Ik ben benieuwd hoeveel bedrijven nu door deze uitreiking geïnspireerd zijn om ook in te zenden voor het felbegeerde beeld.

Dan wil ik hierbij de winnaars, In’tent Belevingscommunicatie en MetService (Charity Eventsn), Xsaga (Vermakelijke Evenementen), wederom In’tent (Zakelijke Evenementen) en de Event Personality Frank Wentink uiteraard ook nog even feliciteren met het winnen van de Gouden Giraffes!

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor alle hulp, steunbetuigingen, complimenten en alles wat ik nog vergeet. En High Profile bedankt dat jullie vijf maanden geleden het vertrouwen in mij hadden, ik merk nu meer en meer dat ik bij een topbedrijf werk!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!