Andre Kuipers foto copyright ESA NASAAndre Kuipers foto copyright ESA NASA
Back Back Nieuws

André Kuipers te gast op Brightlands Smart Services Campus

07 april 2017

Inergy Analytical Solutions uit Woerden bereidt zich voor op de opening van een nieuwe vestiging in Limburg. Het nieuwe kantoor gaat vanaf 19 april deel uitmaken van de innovatieve Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Om dat te vieren mochten basisschoolleerlingen hun vragen voor Kuipers insturen.

Ontmoeting met André Kuipers

Inergy Analytical Solutions vroeg basisschoolleerlingen uit groep 7/8 in Heerlen: ‘Wat zou jij van André Kuipers willen weten?’ Uit de vele reacties worden enkele gelukkige winnaars geselecteerd. Zij mogen de astronaut tijdens de opening ontmoeten en hun vraag zelf aan hem stellen.

Brightlands Smart Services

De nieuwe vestiging van Inergy Analytical Solutions komt op de Brightlands Smart Services Campus. Dat is een revolutionair instituut in het hart van de Limburgse technologie-regio. Hier ontwikkelen onderzoekers, onderwijzers, innovatieve entrepreneurs en bedrijven slimme diensten op basis van data science, informatietechnologie en servicedesign.

Techniek in Heerlen

Joost Henskens, operationeel directeur van Inergy: ‘Op deze campus draait alles om de toekomst. Het bruist hier van de energie. En wat past er nou beter bij de toekomst dan de jeugd! Jonge mensen inspireren en warm laten lopen voor techniek, data en onderzoek, daar gaat het om. Het zijn de banen van de toekomst! Als wij daar een bescheiden bijdrage aan kunnen leveren door kinderen uit Heerlen een mooie dag te bezorgen, dan is dat toch prachtig!’

Foto copyright ESA NASA

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!