Anderhalvemeter vakbeurs over de anderhalvemeter samenleving in MECC MaastrichtAnderhalvemeter vakbeurs over de anderhalvemeter samenleving in MECC Maastricht
Back Back Nieuws

Anderhalvemeter vakbeurs over de anderhalvemeter samenleving in MECC Maastricht

03 juli 2020

De eerste en enige editie van de Anderhalvemeter Expo in Nederland zal plaatsvinden op 26 en 27 augustus 2020 in MECC Maastricht. De Anderhalvemeter Expo is de nationale beurs over oplossingen voor uitdagingen uit de anderhalvemetermaatschappij. De Anderhalvemeter Expo is de eerste vakbeurs die gaat plaatsvinden sinds het corona virus in Nederland de kop op heeft gestoken. De initiatiefnemers willen met deze expo aantonen dat een vakbeurs binnen de anderhalvemetersamenleving te realiseren is.

Vanaf 1 juli mogen evenementen zonder een restrictie in het aantal personen weer plaatsvinden, rekening houdend met de noodzakelijke Corona-maatregelen en protocollen. De organisatoren van de Expo, Buro 10 en Brandt + Fernhout, grijpen de mogelijkheden binnen deze versoepeling aan om de evenementenbranche verder te brengen. Zij laten zien dat met verantwoorde maatregelen en binnen de coronaprotocollen het mogelijk is om een beurs te organiseren. De organisatie en alle betrokken partners hebben geen winstoogmerk, het gezamenlijke doel is om brancheoverschrijdende oplossingen met elkaar te delen en ondernemend Nederland verder te brengen.

Met elkaar, voor elkaar

De Anderhalvemeter Expo is een tweedaagse vakbeurs volledig geënt op de anderhalvemetersamenleving. Het thema van de Anderhalvemeter Expo is ‘met elkaar, voor elkaar’ waarin exposanten uit diverse branches hun creatieve anderhalvemeterinnovaties en -oplossingen etaleren aan mede-ondernemers die geraakt worden door alle coronamaatregelen. De bezoekers van de Anderhalvemeter Expo zijn o.a. ondernemers en beslissers uit de lokale en regionale overheden, recreatie, evenementen, horeca, retail en facilitaire afdelingen. Er wordt een breed scala aan oplossingen gepresenteerd die zij kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijfsvoering. Daarnaast is er ook een platform waarop bekende gastsprekers actuele onderwerpen, ideeën en innovaties bespreken en presenteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!