Back Back Nieuws

Amsterdamse topcateraar krijgt nieuwe directeur

08 februari 2012
Verhaaf Party Catering heeft afgelopen week haar nieuwe directeur Remco Boelens verwelkomd. Met de komst van Boelens verlaat Frank Kuitert het bedrijf. Remco Boelens is al een aantal jaren eindverantwoordelijk voor het Haagse zusterbedrijf Taat & de Regt, maar krijgt nu, naast Taat & de Regt, ook het toonaangevende Amsterdamse Verhaaf Party Catering onder zijn hoede. Beide bedrijven zijn zelfstandige dochterondernemingen van Jaarbeurs Catering Services.

 

Succesformule
De bedrijven hebben elk een sterk regionale focus, een bewezen succesformule in de cateringbranche. Verhaaf heeft net als het zusterbedrijf in Den Haag een uitgebreid locatie portfolio en decennia lang ervaring in evenementen-, congres- en partycatering. Volgens Remco biedt Verhaaf met haar locaties een fantastische basis voor klanten die écht iets anders willen voor hun evenement. Boelens: “Verhaaf is op en top Amsterdams; eigentijds en snel in concept en communicatie, maar “strak” en gedegen in uitvoer.

 

Solide groei
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een solide groei gekend en de mooiste locaties van de regio aan zich weten te binden. Het muziekgebouw aan ‘t IJ, haar glossy visrestaurant Zouthaven met “het mooiste terras van Amsterdam”, maar zeker ook het stijlvolle Taets Art Gallery met haar nieuwste aanwinst Hal 1; 5500 betaalbare m2 in het hart van de regio. Daarnaast heeft het bedrijf een jarenlange innige relatie met Amsterdamse parels als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en natuurlijk het Concertgebouw. Locaties met een eigen signatuur en karakteristiek. Daar voelt Verhaaf zich thuis!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!