Amsterdam Marriott Hotel verwelkomt nieuwe executive chefAmsterdam Marriott Hotel verwelkomt nieuwe executive chef
Back Back Nieuws

Amsterdam Marriott Hotel verwelkomt nieuwe executive chef

18 juli 2023

Het Amsterdam Marriott Hotel verwelkomt Janeth Rodriguez als nieuwe Executive Chef. Rodriguez verruilt de Bahamas voor Nederland, waar zij binnen het Amsterdam Marriott Hotel verantwoordelijk is voor de culinaire ervaringen van onder andere Midtown Grill Restaurant.

Passie voor diverse keukens en culturen

Janeth, oorspronkelijk afkomstig uit Venezuela, heeft al ruim 22 jaar ervaring in keukens in met name Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Ze begon haar carrière bij het Renaissance Caracas La Castellana Hotel, waarna ze haar vaardigheden verder ontwikkelde als Chef de Cuisine in Abu Dhabi en Dubai. Haar passie voor diverse keukens en culturen bracht haar in 2018 naar het Caribisch gebied, waar ze de rol van Executive Chef op zich nam in Curaçao. In de laatste jaren deed ze meer ervaring op in de Bahamas. Volgende bestemming: Europa, Amsterdam. 

Talent en visie

Het Amsterdam Marriott Hotel is ervan overtuigd dat haar talent en visie van onschatbare waarde zullen zijn. In haar rol als Executive Chef zal Janeth verantwoordelijk zijn voor Midtown Grill, bekend als het beste steakrestaurant van Amsterdam, Sorel's Bar & Lounge, M Club Lounge, banqueting en roomservice.

Gastronomische reis

Janeth Rodriguez is enthousiast over deze stap: ‘’Ik ben ontzettend verheugd om te werken bij het Amsterdam Marriott Hotel. In Amsterdam, een perfecte stad voor culturele diversiteit, is het mijn doel om onze gasten mee te nemen op een gastronomische reis, zodat ze de smaken kunnen ervaren die ik heb verzameld tijdens mijn culinaire reizen door steden, regio's, landen en continenten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!