Back Back Nieuws

Amsterdam Events Company lanceert arrangementen

02 juli 2008
Amsterdam Events Company, onderdeel van Happy Company, introduceert vier innovatieve arrangementen, waarbij actie, spanning en teambuilding centraal staan: The Target, The Game, Segway Experience en Zeepkisten Race. Bovendien ontvangen bedrijven die voor 15 augustus aanstaande boeken, een zomerse korting van 15%.

The Target

Een real-time city game met Amsterdam als decor. Drie teams spelen agenten die gangsters moeten uitschakelen bij het stelen van (virtuele) voorwerpen en het plegen van misdaden.

The Target is een spannend achtervolgingsspel vol actie, tactiek en strategie. Met smartphone en GPS kan de locatie van de tegenstander worden gevolgd.

The Game

Een dag vol extremen, supersnelle opdrachten en zenuwslopende dilemma’s. The Game is geïnspireerd op de gelijknamige blockbuster (met Michael Douglas) en op adrenaline thrillers als Mission Impossible en The Phone. De regels zijn simpel: pak de koffer aan, houd je telefoon in de gaten en ga grensverleggende uitdagingen aan. Via SMS en e-mail manoeuvreren teams zich per scooter, speedboot, Tuk Tuk of metro door Amsterdam.

Segway Experience

Vanaf deze week mag de hypermoderne Segway eindelijk de openbare weg op. De Segway is het eerste elektrisch aangedreven, zelfbalancerende personenvervoermiddel ter wereld. Nu al kunnen bedrijven kennismaken met deze duurzame wijze van vervoer. Amsterdam Events Company lanceert, in samenwerking met iGo Events, de Segway Experience. Na een instructie en behendigheidstraining volgt een verrassende rondleiding door de binnenstad van Amsterdam.

Zeepkisten Race

Inspelend op de toenemende vraag naar bijzondere, milieuvriendelijke en verrassende arrangementen, introduceert Amsterdam Events Company de Zeepkisten Race. Een sensationele wedstrijd waarbij teams zelf een wagen moeten bouwen en strijden om de eer van snelheidsduivel. Het winnende team wordt beoordeeld op originaliteit, decoratie en snelheid. De Zeepkisten Race is een echte teambuildingactiviteit.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!