Back Back Nieuws

AMF vijf dagen op drie locaties

09 mei 2016
AMF – het grootste dancemuziek festival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) – breidt verder uit. Het festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Tevens zijn Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties.

Heineken Music Hall heeft een programma van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober; de Ziggo Dome op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober. De data van de gebruikelijke twee dagen AMF in de Amsterdam ArenA werden reeds bekend gemaakt: zaterdag 22 en zondag 23 oktober. Daarmee is AMF op alle dagen van ADE 2016 actief.
De concrete invulling van de programma’s en line-ups van alle locaties en dagen worden medio juni bekend gemaakt. De kaartverkoop van AMF begint op vrijdag 24 juni aanstaande.

'Where the City and the Music merge'
Tijdens AMF komen stad en muziek bij elkaar. Die samensmelting creëert een unieke ervaring voor zowel stad als bezoeker. Amsterdam wordt gedurende vijf dagen omgetoverd tot de grootste dansvloer van de wereld.

DJ’s die voorgaande jaren het podium bij AMF betraden waren onder anderen Afrojack, Oliver Heldens, Martin Garrix, Tiësto, Showtek, David Guetta, Hardwell, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike.

Foto: Marc van der Aa

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!