Back Back Nieuws

Amersfoortse evenementcateraar Daily Déli viert 15 jarig jubileum in eigen huis

30 september 2014
In aanwezigheid van 230 ondernemers, vrienden en familie vierde de Amersfoortse evenementcateraar Daily Déli van Sylvia en René Krebber donderdag 25 september alweer haar 15-jarig bestaan. Voor deze gelegenheid werd het eigen kantoor aan de Terminalweg getransformeerd tot feestlocatie.

Wethouder Hans Buijtelaar roemde de ondernemersgeest van Sylvia en René, die niet alleen het bedrijf runnen, maar ook bestuurlijk actief zijn in netwerken als de Masters of Business, BCAN en Bedrijvenvereniging De Hoef. Ook hun initiatief Kahawabags waarmee van jute koffiezakken, hippe tassen worden gemaakt, zet Amersfoort (inter)nationaal op de kaart en is goed voor sociale initiatieven als de naaiateliers van stichting Kommak. ‘Met productie reikend tot in Marokko - en de werkomstandigheden van koffieboeren over de hele wereld verbeterend - is dit prachtige vorm van modern en sociaal ondernemerschap,’ aldus Buijtelaar.

Scholenproject
Cadeaus voor zichzelf wilde Daily Déli deze avond niet. Liever ontving het bedrijf een donatie voor een of meer stoeltjes voor een scholenproject van de Ferro Koffiecoöperatie in Ethiopië. In de nabijgelegen school krijgen kinderen van koffieboeren slechts beurtelings onderwijs, omdat er maar plaats is voor een beperkt aantal kinderen. Dat is binnenkort verleden tijd. ‘Het tekent deze mooie mensen,’ aldus directeur Paul van Hulst van koffiebrander Peeze. Met een cheque kon hij op de avond zelf al direct de benodigde stoeltjes bijschrijven. En de teller loopt nog steeds voor andere benodigdheden.

Feest
Daarna brak een culinair feest los met een keur aan artiesten. Een primeur hadden René en Sylvia met een duo-optreden van musicalrockster Antje Monteiro en dochter Romy Monteiro, die momenteel in the Voice of Holland een favorietenrol voor zich opeist. Sylvia Krebber: ‘We hebben er enorm van genoten. Als je al je relaties zo bij elkaar ziet, besef je pas echt hoe groot het allemaal geworden is. Je doet het met elkaar. René ik zijn er trots op zo’n mooi bedrijf te hebben opgebouwd. We zijn klaar voor de volgende 15 jaar!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!