Aluvision Highland GamesAluvision Highland Games
Back Back Nieuws

Aluvision Highland Games

12 september 2019

De spanning is te snijden op de werkvloer van Aluvision door de aankomende tweedaagse teambuildingsessie. Deze jaarlijkse traditie, waarbij alle medewerkers worden meegenomen op een nieuw avontuur draait om teamwork en samen challenges overwinnen.Gaan we naar zee? Wordt het sportief? Een jaar lang gissen de Aluvision collega’s naar het pogramma. Zaakvoerders Ann Vancoillie en Dirk Deleu, staan erop de teambuilding volledig zelf te organiseren. Tot op het moment zelf blijft de planning ‘top secret’.

The Aluvision Highland Games

'We zullen de dag afsluiten in Woodstock stijl', vertellen Ann & Dirk. Dit tipje van de sluier is het startsein. Het hele team vertrekt op tandems, een uitdaging an sich, richting de nog onbekende bestemming. Op de locatie in Kruisem wordt iedereen in kleurrijke ruitjesrokken gekleed en gaan 6 teams het tegen elkaar opnemen in 'The Aluvision Highland Games'. Paalwerpen, boogschieten, touwtrekken en nagelen. Alles komt aan bod in deze onderlinge competitie. Na een laatste shotje Schotse whisky wordt de eerste dag groovy afgerond met een Woodstock party.

Groei door teambuilding

Na een korte nacht en een goed ontbijt komen ieders kokskwaliteiten naar boven tijdens de kookworkshop. Als de zelfbereide gerechten met smaak zijn verorberd is keren we gesterkt en voldaan op de tandems huiswaarts. 'Het is ongelooflijk hoe sterk ons team elk jaar groeit. Ik herinner me nog de eerste teambuilding, waar we met nog geen 10 collega’s aanwezig waren. Nu zijn we met ruim 70 medewerkers in onze Belgische vestiging. Het belang van een goede teambuilding groeit ieder jaar, want hoe sterker ons team, hoe sterker het bedrijf', sluit Ann Vancoillie, Gedelegeerd Bestuurder van Aluvision met een mooie noot af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!