Alexandra Vervoort versterkt USP Marketing PRAlexandra Vervoort versterkt USP Marketing PR
Back Back Nieuws

Alexandra Vervoort versterkt USP Marketing PR

01 december 2022

USP Marketing PR, een PR en Marketing bureau met focus op de reisbranche is verheugd met de komst van Alexandra Vervoort die sinds deze maand als Commercial Director in dienst is getreden. Haar vergaande kennis van de toerisme, lifestyle en hospitality branches sluit naadloos aan bij de expertise van USP. Alexandra krijgt de dagelijkse leiding over het ambitieuze en creatieve team van USP en gaat zich toeleggen op New Business en de ontwikkeling van het bureau. 

Aanwinst voor het team

Met jarenlange ervaring in PR, sales en marketing van internationaal gerenommeerde merken en met haar brede netwerk binnen die branches en binnen de Benelux media, is Alexandra een waardevolle aanwinst voor USP. Haar komst zal betekenen dat USP klantrelaties verder kan versterken en klanten nieuwe mogelijkheden kan bieden. Daarnaast zal er ruimte komen om USP verder te laten groeien. ‘Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe stap en kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde team aan de slag te gaan voor het indrukwekkende portfolio van USP Marketing PR. Mijn focus zal daarbij ook liggen op het creëren van nieuwe kansen om nog meer klanten te helpen zich te profileren op onze markt,’ aldus Alexandra Vervoort. 

PR, sales en marketing professional

Alexandra heeft in de laatste 12 jaren haar sporen verdiend als PR, sales en marketing professional voor merken van wereldklasse op het gebied van toerisme en lifestyle. Zo bekleedde zij meerdere senior posities binnen de reisbranche. Voordat zij bij USP Marketing PR startte, heeft ze vier jaar bij AVIAREPS gewerkt waar ze verantwoordelijk was voor grote namen in de industrie waaronder de Europese Commissie, Mauritius Tourism Promotion Authority en Croatian National Tourist Board. Ook was ze eerder onderdeel van de Marketing en Sales teams bij Secret Escapes en Puurenkuur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!