Back Back Nieuws

Alex Renes commerciële versterking voor Buitenplaats Amerongen

10 november 2010
De heropening van Museum Kasteel Amerongen én uitbreiding van de evenementenlocaties op het landgoed vragen om extra mankrachten. Sales manager Alex Renes is in dienst getreden bij Buitenplaats Amerongen en heeft de taak deze nieuwe ontwikkelingen op commercieel gebied te realiseren, waarbij zijn eerste uitdaging is het team uit te breiden met een accountmanager.

 

Alex Renes is afkomstig uit de zakelijke evenementenbranche waar hij meer dan 10 jaar ervaring heeft opgedaan in verschillende functies bij gerenommeerde bedrijven als Outing Holland en Bevents. ‘Kwaliteit en exclusiviteit, dat gevoel had ik vanaf het eerste moment dat ik hier binnenkwam. Ik heb enorm veel zin om samen met het team de uitdagingen die er liggen aan te gaan’.

 

Uitbreiding

Stichting Kasteel Amerongen en Buitenplaats Amerongen werken nauw samen om de gehele commerciële, museale en culturele exploitatie van het landgoed te ontwikkelen. Momenteel worden er vier rijksmonumenten ingezet voor de organisatie van ruim 200 zakelijke en particuliere evenementen tot 250 personen per jaar.

 

In het voorjaar van 2011 worden ook de Stallen in gebruik genomen, waardoor de capaciteit van de accommodaties voor business en private events groeit naar 350 personen. Hiernaast vindt in de zomer 2011 de heropening van Museum Kasteel Amerongen plaats.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!