Albert BoswijkAlbert Boswijk
Back Back Trends

Albert Boswijk: 'be the change if you want it to happen'

13 april 2017

Waar liggen de kansen voor de eventbranche en de hospitality industrie, de komende jaren? In de transformatie van facilitair dienstverlener tot strategische partner. Dat betoogde Albert Boswijk van Experience Economy  vanochtend tijdens een sessie op de beurs Event 17.

Veel eventbureaus voelen zich de laatste jaren in het nauw gedreven door nieuwe toetreders op hun terrein, zoals cateraars, locaties en reclamebureaus. Het inspirerende betoog van Albert Boswijk kwam er, in een notendop, op neer dat bureaus zelf een andere weg dienen in te slaan. 'Verander je businessmodel. De eventwereld zit in een transitie. Vroeger draaiden events om entertainment en vermaak, daarna ging het om beleving, vervolgens om betekenis geven en uiteindelijk draait het om waarde toevoeging. De kansen voor eventbureaus liggen in de strategische inzet van events. Het verdienmodel verandert daardoor ook: eventbureaus worden dan niet betaald voor facilitaire dienstverlening, maar vanwege de unieke competentie om bedrijven strategisch verder te helpen.'
Albert Boswijk ging in z'n sessie ook in op de unieke eigenschappen van effectief leiderschap en andere zaken. Zijn volledige verhaal lees je binnenkort in een blog op Events.nl. Nog een laatste soundbite van Albert als uitsmijter; 'Be the change if you want to see in happen'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!