Al het goeie komt in drieënAl het goeie komt in drieën
Back Back Nieuws

Al het goeie komt in drieën

10 april 2019

In evenementenland komen opdrachten nooit gelijkmatig: soms is het heerlijk rustig en soms komt alles tegelijk. Zo ook op 4 april. VolkerInfra vierde die dag de samenwerking met de Provincie Noord-Holland en bij de firma Rendon nam een directeur afscheid. Beiden wilden een ludieke invulling en kozen voor spreker Otto Wijnen. Met enig kunst en vliegwerk lukte het om beide opdrachtgevers tevreden te stellen.

In het Van der Valk Volendam waren Otto Wijnen met collega Jan ruim op tijd aanwezig voor de opbouw: VolkerInfra had gekozen voor een fakespeech bij aanvang en aansluitend een CongresQuiz. Voor dat laatste was nogal wat materiaal nodig: quizknoppen, bladblazer, Duplo-blokjes voor de puntentelling, verlichting, iPads met jingleplayer, confettiploppers etc. Na afloop kon dit materiaal blijven staan (met dank aan Van Der Valk Volendam!) zodat Otto en Jan snel in de auto konden vertrekken richting The Dutch in Spijk voor de volgende speech.

Perfecte aansluiting

De drukke avondspits was ingecalculeerd dus er kon in rust gereden worden. Met toch nog een spannend keer-moment op een veel te smal dijkje kwam Otto 30 minuten voor tijd aan. Tijdens een locatiebezoek was geconstateerd dat er een extra beamer nodig was, waarvoor er kabels en splitter waren toegestuurd. Het team van The Dutch had dit perfect aangesloten, dus de MacBook kon direct worden ingeprikt voor de fakespeech voor de directeur. Vanwege het staande publiek lag het tempo bij deze speech wat hoger waardoor de aandacht goed vastgehouden werd. Om de speciale video waarin de directeur zogenaamd tot business-goeroe werd gekroond, werd bulderend gelachen. Na afloop zei de opdrachtgever: 'Topavond, Peter heeft genoten en dan kan het niet meer stuk!' Ook VolkerInfra gaf aan zeer tevreden te zijn met deze invulling en bij toekomstige events graag opnieuw met Otto zaken te willen doen.

Reactie van Otto: 'Zo'n dag is alleen mogelijk met een grondige voorbereiding. Dankzij mijn personal assistent Irma, collega Jan en de fijne ondersteuning op de beide locaties verliep het allemaal precies zoals gepland. Bijzonder om in zulke korte tijd op twee locaties zo'n bijdrage te mogen leveren!'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!