Back Back Nieuws

AEB graadmeter van creativiteit van Nederlandse artiest

25 september 2015
De Artiesten- en Evenementen Beurs heeft zich ontwikkeld als broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen en de plek het ontdekken van nieuwe trends. De beurs vindt plaats op zondag 10 en maandag 11 januari 2016 in Beursgebouw Eindhoven en is nog steeds een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor de organisator, artiesten, organisatiebureaus, catering & partyservices en toeleveranciers van allerlei disciplines. 
De beursvloer kenmerkt zich door een variëteit van producten en diensten op entertainmentgebied. Van een in te huren speciale (opening) act tot een complete productie van A tot Z. Van acrobatiek tot illusie en van straattheater tot organisatiebureau. Allen kenmerken zij zich met entertainment op maat.

Meer ruimte voor vernieuwing
Geïnspireerd door de feedback van de bezoekers wordt de beurs opgedeeld in 3 segmenten. Te weten Straatartiesten, Verhuur en Entertainment. Met deze vernieuwde structuur wordt de beurs toegankelijker en overzichtelijker voor de bezoeker en krijgen standhouders weer een frisse start op de beursvloer.

Daarnaast wordt een Showcase (Sjow Kees) geplaatst met minimaal 10 deelnemers.
De exposant presenteert zich in een kleine stand van 6m² die grenst aan een groot Sjow Kees plein. Op dit plein kan de exposant een 'product' plaatsen, dit kan o.a. een tent, podium, licht, geluid, aankleding zijn. Alles wat te maken heeft met de aankleding van een evenement.

Entree als stand?
Heb je belangstelling om als eerste gezien te worden op onze beurs? Dat kan! De organisatie biedt  eenmalig de mogelijkheid om de entree te huren als stand. 
Mocht je verzekerd willen zijn van deelname en een leuke plek op de beursvloer. Wacht dan niet te lang met inschrijven.

Foto: Peter Middelhoek

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!