Back Back Nieuws

Aankondiging bedrijfsarrangementen tijdens Grand Départ 2015

18 maart 2015
Het Business Peloton Utrecht (BPU) faciliteert tijdens de Grand Départ 4 en 5 juli speciale Tour Experience Arrangementen voor de zakelijke markt. Op een aantal van de 25 aangewezen locaties kunnen bedrijven hun relaties of personeel ontvangen in een eigen tent met daarbij een geheel verzorgde cateringmodule. De locaties staan in de directe nabijheid van het officiële wielerparcours, midden in het tourfeest en tussen het publiek, waardoor er een optimale tourbeleving is.

Grand Départ beleven
Over ruim drie maanden start het grootste internationale wielerevent met de Grand Départ vanaf de Jaarbeurs in Utrecht. Overal duikt het speciale Utrecht 2015 logo op, zichtlocaties zijn behangen met reusachtige banners en voor het stadhuis van Utrecht prijkt een enorme Grand Vélo. Het BPU heeft zich hard gemaakt om de economische activatie op gang te brengen en mooie pakketten voor ondernemers samen te stellen, met een loyaliteitsprogramma, officiële merchandising, bedrijfsarrangementen en sportevenementen. Hiermee speelt het BPU in op de behoeften van individuele ondernemers, maar vooral ook op die van collectieven.

Bedrijfsarrangementen
Onder auspiciën van het BPU exploiteren samenwerkende Utrechtse ondernemers allerlei activiteiten rondom de Grand Départ op de 25 toegewezen locaties in de stad. De ‘Tour Experience Arrangementen’ is een van de activiteiten van het BPU en is gericht op de zakelijke markt. Een ideale manier om relaties te ontvangen of een uniek bedrijfsuitje te organiseren. Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende cateringmodules; het basis borrelarrangement is eenvoudig uit te breiden met bites, lunch en/of diner. Vanuit de filosofie achter de Utrecht Principles is het een feest ván, vóór en dóór Utrecht. Het BPU heeft daarom bewust gekozen om met de ‘Tour Experience Arrangementen’ de Utrechtse ondernemer de catering en faciliteiten daar omheen te laten verzorgen.

Ván, vóór en dóór Utrecht
Het BPU verenigt vele Utrechtse organisaties die samen het echte Tour-gevoel ván Utrecht, vóór Utrecht en vooral ook dóór Utrecht uitdragen. Daarmee ondervinden zoveel mogelijk Utrechtse ondernemers voordeel van het grootste wielerspektakel ter wereld. Deze publiek-private samenwerking moet bijdragen aan een blijvende ‘legacy’, zodat ook voor toekomstige evenementen het Utrechtse bedrijfsleven optimaal kan blijven profiteren. Vier ondersteunende pijlers spelen hierbij een belangrijke rol: Tour Experience Arrangementen, Events, Loyalty en Merchandise.

Aanmelden voor ‘Tour Experience Arrangement’
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in een of meerdere ‘Tour Experience Arrangementen’ kunnen zich via het e-mailadres arrangementen@businesspelotonutrecht.nl aanmelden bij het stafbureau van het BPU en daarbij aangeven welk arrangement zij willen afnemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!