Back Back Nieuws

Aankomende People's Business wordt 2.0 versie

17 juni 2015
De organisatie van de 17e editie van het netwerkevent People’s Business is van start. Deze editie staat geheel in het teken van vernieuwing en is daarmee verheven tot People’s Business 2.0!. Woensdag 13 en donderdag 14 januari 2016 wordt het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam omgetoverd tot hét hoogwaardig ontmoetingsplatform voor het bedrijfsleven in regio Rijnmond. Het event brengt jaarlijks ruim 90 exposanten en meer dan 4.000 bezoekers uit het hogere segment van alle kennisvelden met elkaar in verbinding, om zo samenwerking, versterking en innovatie te stimuleren.

People’s Business in een nieuw jasje
Inspelend op de ondernemersbehoefte in regio Rijnmond, staat People’s Business 2.0! in het teken van elkaar ontmoeten. De organisatie pakt het groots aan: meer dan voorgaande jaren ligt de nadruk bij People’s Business 2.0! op het ontmoeten van potentiële nieuwe zakenpartners en -relaties, het samenwerken en elkaar daardoor versterken. Met een uitgebreid kennisprogramma, ontmoetingsactiviteiten, een nieuwe ‘look and feel’ van het event qua uitstraling en indeling van de stands, catering en entertainment, worden innovaties extra gestimuleerd.

Het ontmoetingsmoment van het jaar
People’s Business 2.0! is bedoeld voor het bedrijfsleven uit het hogere segment (management) van zowel (middel)grote als MKB bedrijven uit alle kennisvelden in regio Rijnmond. De beurs biedt plaats aan ruim 4.000 bezoekers en ruim 90 exposanten. Op woensdag 13 januari wordt het netwerkevent traditioneel geopend door een prominente persoonlijkheid. Dan volgt een uitgebreid kennisprogramma en een groot scala aan ontmoetingsactiviteiten, verspreid over twee dagen. Op donderdag 14 januari wordt de Rijnmond Business Influential Award uitgereikt aan degene die het afgelopen jaar het meest invloedrijk is geweest in het bedrijfsleven binnen de regio. Ook wordt er die dag een cheque uitgereikt aan het goede doel van de 17e editie. Tijdens People’s Business 2.0! treft ondernemend Rijnmond elkaar in ontspannen sfeer, begeleid door muzikaal entertainment, een officieel programma en culinaire verrassingen. Exposanten kunnen zich hier aanmelden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!