Back Back Nieuws

7AM verzorgt catering bij de Internationale Kindervredesprijs 2013

13 september 2013
Afgelopen vrijdag, 6 september, ontving de 16-jarige Malala Yousafzai uit Pakistan de prestigieuze International Children’s Peace Prize 2013. Voor haar en de 450 internationale gasten, 50 crewleden en 110 muzikanten, die hiervoor in de Grafelijke Zalen aan het Haagse Binnenhof aanwezig waren, verzorgde 7AM de catering. Aansluitend was Malala in klein comité te gast in het vlakbij gelegen vergadercentrum 7AM voor een intiem halal-diner.

Malala ontving de International Children’s Peace Prize uit handen van Tawakkol Karman, die in 2011 de Nobelprijs voor de Vrede kreeg. De jaarlijkse prijs is een initiatief van de Nederlandse organisatie KidsRights. Na de huldiging hield Malala voor het oog van de verzamelde wereldpers een emotionele speech. Ook premier Rutte en staatssecretaris Van Rijn van VWS spraken het internationale gezelschap toe.

Sandwiches en verse muntthee
In opdracht van evenementenbureau Top Productions zorgde 7AM Event Catering bij deze bijzondere bijeenkomst voor een duurzame, biologische lunch. Die bestond onder meer uit rijk belegde sandwiches, allerhande zoetigheden, verse sappen, koffie en verse muntthee. In het vergadercentrum 7AM aan het Buitenhof genoten Malala, haar familie en 54 prominente genodigden na afloop van een driegangendiner, dat op hun verzoek volledig halal was. Reitze ten Cate van 7AM Den Haag: ‘We zijn er trots op dat we bij deze historische bijeenkomst als partner de culinaire component mochten verzorgen. We hebben genoten van de sfeer en de vele complimenten die we kregen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!