KunstRAIKunstRAI
Back Back Nieuws

33e editie KunstRAI legt focus op Antwerpen

24 februari 2017

Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni (2e Pinksterdag) vindt in de Amstelhal van Amsterdam RAI de 33ste editie plaats van de KunstRAI / Art Amsterdam, beurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst. De 80 deelnemende galerieën verwachten gezamenlijk rond de 18.000 kunstliefhebbers te verwelkomen. Behalve voor hedendaagse schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie is er op de KunstRAI ook altijd ruimte voor glas, keramiek en hedendaagse sieraden.

RAW-edge

Twintig galerieën richten naast hun stand nog een solostand in waarin ze het werk van één van hun kunstenaars extra aandacht geven en acht jonge en veelbelovende galerieën mogen zichzelf presenteren in een kleine RAW-Edge stand. Antwerpen is dit jaar gaststad en zal met een afvaardiging van 6 galerieën de Vlaamse kunstscene vertegenwoordigen.

WOW

Een groot beeldenplein en een presentatie van het kunst- en designplatform WOW completeren het veelzijdige beeld van de hedendaagse kunst in Nederland waar de KunstRAI al meer dan drie decennia patent op lijkt te hebben.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!