2nice brengt ook met online studiostyling sfeer in stijl!2nice brengt ook met online studiostyling sfeer in stijl!
Back Back Nieuws

2nice brengt ook met online studiostyling sfeer in stijl!

30 maart 2021

Ter gelegenheid van een online Award Show voor Vodafone met André Hazes, toverde 2nice het A2 Studio Café van AVEX International om tot een extra stijlvolle bar. De look & feel van de styling was een mix van diverse thema’s, zoals bruine kroeg meets speakeasy bar, warm en knus, maar tegelijkertijd ook industrieel met een vleugje show. Een unieke inrichting die de ruimte net die extra eigen sfeer gaf, passend bij de locatie, opdrachtgever en het online event.

Online event

Veel grote live events worden omgezet naar een online versie en dat zal voorlopig nog wel zo blijven. Maar ook daar is sfeer erg belangrijk. 2nice brengt met passende styling gezelligheid en herkenbaarheid in huis en zo spat uw online event van het beeld!

Studio styling

Uw studio kan worden voorzien van de juiste inrichting maar 2nice kan ook elke ruimte omtoveren tot een studio. Van decoraties tot meubilair, van vloer tot achterwand, van maatwerk tot techniek.

Diverse settings

2nice creëert met gemak een living in ongedwongen sfeer, een staande presentatiesetting achter een desk of een zittende debatterende sessie aan tafel. En dit alles kan gewoon volgens anderhalve-meterprotocol, op veilige afstand maar wel dan wel helemaal in stijl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!