Back Back Nieuws

1931 Congrescentrum Brabanthallen is klaar voor officiële opening

25 november 2010
1931 Congrescentrum Brabanthallen, onderdeel van Libéma, maakt zich op voor de officiële opening. Genodigden worden op vrijdag 26 november in stijl ontvangen op de oranje loper. Commissaris van de Koningin van Noord-Brabant, dhr. Wim van de Donk, en burgemeester van ’s-Hertogenbosch, dhr. Ton Rombouts gaan de locatie officieel openen.

 

Aantrekkingskracht

1931 is de nieuwste meeting- en eventlocatie van Zuid-Nederland en biedt ruimte aan meetings van 4 tot 2.000 gasten. Jan van de Kooi, manager Congrescentrum, is tevreden over het animo voor 1931: ‘De aantrekkingskracht van deze nieuwe locatie is enorm, mensen zijn nieuwsgierig en willen er als eerste bij zijn om hier hun meeting te organiseren.’

 

Congresagenda raakt vol

Sinds september van dit jaar heeft 1931 reeds een aantal succesvolle congressen op haar naam staan en ook voor de komende periode staan diverse events gepland. ‘Zelfs de congresagenda voor volgend jaar begint langzaam vol te stromen’, aldus Van de Kooi.

 

Onderdeel Libéma

1931 Congrescentrum Brabanthallen is onderdeel van Libéma, exploitant van onder meer Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen en IJsselhallen Zwolle. Meer informatie over 1931 Congrescentrum Brabanthallen is te vinden op www.1931.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!