15 jarige jubileumeditie van EventSummit in Jaarbeurs15 jarige jubileumeditie van EventSummit in Jaarbeurs
Back Back Nieuws

15 jarige jubileumeditie van EventSummit in Jaarbeurs

01 maart 2023

Donderdag 9 maart vindt alweer de 15de editie plaats van het grootste eendaagse platform voor de hele festival- en evenementenbranche. Ook dit jaar zijn er op EventSummit in Jaarbeurs weer 400 exposanten en naar verwachting meer dan 3000 bezoekers. Van 10.30 uur tot 17.30 uur wordt er zaken gedaan. Vanaf 17.30 uur begint de inmiddels roemruchte borrel. In verband met het jubileum wordt deze doorgetrokken naar 21.30 uur met de Live Jukebox, DJ Timm United en niemand minder dan Dries Roelvink.

Een bijzonder sprekersprogramma

Zoals ieder jaar besteed de organisatie in samenwerking met Quality Bookings, DeSpreker.nl en Sprekershuys veel aandacht aan het sprekersprogramma. Ook dit jaar staat er een fantastische line up. Van Won Yip tot Ron Blaauw, van Wouter de Jong tot Niek van den Adel, van Talitha Muusse tot Danielle Jiskoot. Totaal 18 topsprekers met een inspirerende keynote en voor iedere bezoeker vrij te bezoeken. Waar vind je verder zoveel content op één dag?  

Heel veel FUN

Naast het zakelijke netwerken is er ook heel veel ruimte voor FUN tijdens EventSummit. De Camperbazen en Feestcaravans hebben ieder weer hun eigen festivalpleintje. Je kunt helemaal los met VR, F1 Simulatoren, de nieuwste fotobelevenissen en niet te vergeten een reuze Pacmanspel van 11 bij 13 meter. Ben jij live het spookje of de happert?

Duurzaam concept

De organisatie van EventSummit heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het eendaagse concept zorgt voor aanzienlijk minder vervoersbewegingen dan reguliere beurzen met op- en afbouwdagen. Alles wordt hergebruikt. Tapijttegels in plaats van tapijtrollen. De diverse foodtrucks verzorgen een geheel vegetarisch aanbod. De komende editie kun je langs bij MVO-bedrijven als Brownies en Downies, de Sign Language Bar en Nix en Nix.
 

De komende editie vindt plaats in hal 3 en 4 van de Jaarbeurs. De deuren voor bezoekers gaan om 10.30 uur open en de dag wordt afgesloten met een feestelijke afterparty tot 21.30 uur. De datum voor 2024 is inmiddels bekend: 8 februari.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!