11.000 automotive professionals op Auto Prof – AMT Live 2020 11.000 automotive professionals op Auto Prof – AMT Live 2020
Back Back Nieuws

11.000 automotive professionals op Auto Prof – AMT Live 2020

17 februari 2020

De afgelopen editie van het vak- en kennisevent Auto Prof – AMT Live is succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. In totaal bezochten 11.209 automotive professionals het event op 11, 12 en 13 februari in Evenementenhal Gorinchem.

Stijgende bezoekersaantallen

Deze eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live resulteerde direct in stijgende bezoekers- en exposantenaantallen. Floris Valk, Head of Automotive bij Easyfairs: ‘Daar zijn we ontzettend blij mee. We hebben vorig jaar een moeilijk, maar verstandig besluit genomen om Auto Prof – AMT Live vanaf 2020 één keer per jaar te organiseren als nationale editie in Gorinchem. Dat besluit werd gedragen door de automotive sector en samen hebben we de schouders onder het nieuwe concept gezet. Het is dan ook fantastisch om te zien dat dit meteen al zorgt voor een grotere beursvloer dan voorheen en meer bezoekende automotive professionals. Dat geeft veel vertrouwen voor 2021.’

Internationaal

Het exposantenveld van Auto Prof – AMT Live bestond in totaal uit 125 deelnemers, afkomstig uit 10 landen: Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Italië, Ierland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Wales. Ook vanuit de bezoekers was er internationale belangstelling voor het event met een paar honderd Belgische bezoekers en tientallen professionals uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Slovenië en Zwitserland.

Smartbadge

Het was de eerste editie van Auto Prof – AMT Live waarbij iedere bezoeker een badge ontving waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kon de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontving de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

De eerstvolgende editie van Auto Prof – AMT Live is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 februari 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!