Back Back Nieuws

1.100 Personeelsleden VolkerRail doen 'Schrootstrijd'

06 februari 2014
De speel- en ontdekplek van Nederland; De Spelerij- Uitvinderij in Dieren viert dit jaar haar 30 jarige bestaan. De meeste mensen kennen De Spelerij van gezinnen en schoolreisjes. Een minder bekende activiteit van De Spelerij is het aanbod speciaal voor groepen in het kader van een bedrijfsuitje of teambuilding: Schrootstrijd. Een workshop waarbij groepen aan de slag gaan met metaalschroot, lasapparaten en slijptollen om de meest wonderlijke objecten te maken. De groepen krijgen een uitdagende opdracht en nadien wordt tijdens de strijd getest of het object aan de opdracht voldoet.

In de periode van 20 januari tot 7 februari 2014 zijn er 1.100 personeelsleden van VolkerRail (VolkerWessels) bij De Spelerij geweest, groepen van 100 personen per dag. Ieder jaar heeft VolkerRail een Winterschool met diverse workshops die staan in het teken van samenwerken, waarbij collega’s met elkaar ook bepaalde opdrachten uitvoeren.

Dit jaar was één onderdeel van de complete winterschool de Schrootstrijd. ’s Morgens ontwerpen, financiële planning maken en een veiligheidsplan schrijven en ’s middags bouwen: Schrootstrijd. ‘We kijken terug op een succesvolle zakelijke samenwerking tussen VolkerRail, De Spelerij en het begeleidende trainingsbureau Q-Consult,’ aldus de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!