Back Back Nieuws

10 Jaar Raymann in de Schiecentrale Studio's

16 september 2011
De afgelopen jaren is de Schiecentrale Studio's in Rotterdam standvast het decor geweest voor de langstlopende comedyshow op de Nederlandse televisie 'zo:RAYMANN'. Het productiebedrijf van dit programma is een vaste partner van de Schiecentrale en biedt diverse mogelijkheden voor live uitzendingen en speciale producties voor bedrijfsevenementen.

 

Diversiteit in het programma

Afgelopen zaterdag vond de opname plaats van het tienjarig tv-jubileum van Jörgen Raymann met als afsluiting een feestelijke avond. Kenmerkend voor de late night shows van de afgelopen tien jaar is de diversiteit in het programma waarmee Raymann als geen ander de diverse groepen in onze samenleving weet te bereiken en amuseren.

 

Productiebedrijf als vaste partner

Jörgens betrokkenheid bij de multiculturele samenleving weet hij telkens weer op een heldere manier te vertalen naar een succesvol programma. Het productiebedrijf achter zo:RAYMANN, Men at Work TV Produkties, is sinds het begin van dit jaar de vaste partner van Schiecentrale Studio’s & Events op het gebied van media en tv. Momenteel zijn ze druk bezig om voor het eind van het jaar een glasvezel verbinding in Studio 1 te realiseren zodat toekomstige opnames en evenementen direct gestreamd kunnen worden voor uitzending of montage.

 

Raymann special evenementen

De Schiecentrale kan met haar partners evenementen ‘tailormade’ aanbieden aan organisaties en bedrijven die een ruimte zoeken voor een bedrijfsevenement of personeelsfeest. Men kan daartoe bijvoorbeeld een 'Raymann special' samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om het decor te gebruiken en een van de artiesten uit het management waaronder Quintis Ristie, Jandino Asporaat, Sjaak Bral of Bart Chabot een optreden te laten verzorgen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!