10 jaar Polo Brabant10 jaar Polo Brabant
Back Back Nieuws

10 jaar Polo Brabant

28 maart 2019

Op 22 en 23 juni 2019 vindt de tiende editie van 'all-inclusive' event Polo Brabant plaats op het prachtige landgoed Eeckenrhoode, nabij Eindhoven. Dit is het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polo toernooien ter wereld als het draait om hospitality.

Toptoernooi op Nederlandse bodem

Van mei tot en met september denderen 's werelds beste polo teams weer fanatiek over de grote grasvelden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi, Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie. In een prachtige ambiance heeft Polo Brabant met haar hartelijke formule een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven.

Fascinerende 'vibe'

Polo, de combinatie van teamsport, ruige acties te paard en elegantie. Geniet mee met de polospelers die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u voorbij u razen. Combineer dit met een 'tikkeltje' keurigheid en Brabantse gastvrijheid op wereldniveau en ervaar een onvergetelijke dag samen in de ambiance van Polo Brabant.

Brainport en Polo Brabant

Vijftien jaar geleden bezochten Lukas en Lei Willems (namens BYLEI) hun eerste polo-toernooi in het Amsterdamse Bos. Ze werden gegrepen door de spectaculaire paardensport en zagen direct de mogelijkheden om die te combineren met unieke zakelijke ontmoetingen in de Brainportregio. Tien jaar later is Polo Brabant een begrip in de mondiale polowereld. 'Polo past bij Brainport als een kroeg bij de kerk,' aldus organisator Lei Willems.

De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Ook non-profit organisaties halen op meerdere fronten profijt uit een dagje Polo Brabant. Business, sport en hospitality samengebracht in één evenement, dat perfect dient om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team. Polo Brabant is het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de 'urban-foodcourts' grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden. De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de 'urban-foodcourts'.

Gevarieerd programma

Op de zaterdag is er de inmiddels befaamde Polo Brabant Night, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige middag en avond uit, eindigend in een fantastisch feest. Op het moment zijn alle arrangementen voor de zaterdag uitverkocht! Wél is het nog mogelijk om een of meerdere losse tickets te bestellen.

De zondag van Polo Brabant staat in zijn geheel in het teken van de zenuwslopende Business Finals. Deze dag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin effectief zakelijk ontmoeten en sport centraal staan. De dag sluit af met de Polo Zomer After-borrel en is ideaal om uw belangrijkste relaties uit te nodigen en in een familiaire sfeer te netwerken.

Ben er ook bij!

Deze mooie bedrijven zijn ook aanwezig: ABN AMRO MeesPierson, De Burgh, abcfinance B.V., Hartcentrum Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Sioux, Schaap & Citroen, VB Groep, Darling Ingredients, AKD, Oogenlust, abcfinance, Handelsbanken, VDL groep, Mansveld Expotech groep,en nog vele anderen.

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer snel naar de laatste en beste beschikbare plaatsen op zondag. Alle arrangementen zijn all-inclusive.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!