Food Jazz & DJ'sFood Jazz & DJ's
Back Back Catering

Food Jazz & DJ's

 • Overijsselhaven 131
  3433 PH Nieuwegein

  Tel: 030 303 5460

 • Food Jazz & DJ's

In het kort

 • Fullservice cateraar
 • Lokale (en vooral heel leuke) leveranciers
 • Gespecialiseerd in live én online events
 • Altijd 1 aanspreekpunt en 1 factuur
 • Oog voor duurzaamheid en volop vegan keus

Ga naar de website

Food, Jazz & DJ's is de fullservice cateraar voor jouw klant of opdrachtgever. Professioneel, creatief en vooral erg lekker. Duurzaamheid, bijdragen aan een betere wereld en werken met lokale leveranciers staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben alles in huis om jouw event van A tot Z te organiseren. Wij zijn hands-on en altijd transparant in de kosten. Één aanspreekpunt en één factuur. Of het nu gaat om een live of online evenement, zakelijk of particulier, niets is ons te gek. Van bedrijfsborrel tot congres en van exclusieve catering voor een intiem diner op locatie tot een grandioos huwelijksfeest. Wat je ook organiseert, wij denken graag met je mee.

Food, Jazz & DJ's neemt alles uit handen, van op- en afbouw tot techniek, meubilair en keukenmateriaal. En vooral lekker; we laten de locatie schoner achter dan we hem aantroffen. Wij ontzorgen jouw opdrachtgever en zorgen ervoor dat we samen een onvergetelijk event neerzetten. 

Samen met ons zusterbedrijf Caterbox.nl zoeken wij altijd naar unieke elementen om jouw evenement tot leven te brengen. Wij zijn er tot waar jij ons nodig hebt. We komen graag op unieke plekken en toveren elke locatie om tot de locatie.

Food, Jazz & DJ's is de preferred of exclusieve partner van onder andere Studio A12, TAETS, Innstyle, de Domtoren Utrecht, Museum Speelklok, Centraal Museum, Gasthuis Leeuwenbergh, Kasteel van Ooijen en Kasteel Ophemert. Bekijk deze unieke locaties hier

Neem contact op met Food Jazz & DJ's

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Food Jazz & DJ's zal z.s.m. contact met u opnemen.