Expo AssenExpo Assen
Back Back Locaties

Expo Assen

 • De Haar 11
  9405 TE Assen

  Tel: 088 9000 350

 • Expo Assen

In het kort

 • Voor evenementen tot 15.000 vierkante meter
 • tot zeker 17.000 personen
 • Op minder dan 40 minuten rijden van Zwolle en Groningen
 • Uitstekend bereikbaar nabij de A28 en N33
 • 1 Foyer en 1 flexibele in te delen hal

Ga naar de website
Bliksemsnel een evenement van A tot Z
 
Pal naast het circuit waar de motoren ronken staat Expo Assen. Deze combinatie van een evenementenhal en een racecircuit, is tot zover uniek in de wereld. Door deze unieke combinatie is Expo Assen uitermate geschikt voor alle motor- en autosport gerelateerde evenementen. Maar ook voor diverse andere evenementen is Expo Assen een meer dan geschikte locatie. Door de bekendheid van het TT Circuit weet iedereen waar deze evenementenhal zich bevindt.
 
Expo Assen heeft een totale oppervlakte van 15.000 vierkante meter en beschikt over één enkele expositiehal van 14.000 vierkante meter. Het complex is ontworpen en gebouwd met een brede inzetbaarheid als doelstelling. Door een flexibele inrichting van alle faciliteiten, is Expo Assen geschikt voor elk type evenement. De ligging aan de A28 zorgt voor een perfecte bereikbaarheid. Daarnaast heeft Expo Assen de beschikking over een ruime parkeerplaats van 7,5 hectare. Al deze pluspunten maakt Expo Assen de ideale locatie voor elk evenement, groot of klein, en van welke aard dan ook.
 • Horeca evenement bij Expo Assen
  Horeca evenement bij Expo Assen
 • Horeca evenement bij Expo Assen
  Horeca evenement bij Expo Assen
 • Landbouw beurs bij Expo Assen
  Landbouw beurs bij Expo Assen
 • Motor evenement bij Expo Assen
  Motor evenement bij Expo Assen
 • Congress opstelling bij Expo Assen
  Congress opstelling bij Expo Assen
 • Trekkers opstelling bij Expo Assen
  Trekkers opstelling bij Expo Assen

De locatie heeft een groot bereik. Een evenement trekt geïnteresseerden uit de wijde omtrek. Zwolle en Groningen liggen minder dan 40 minuten rijafstand en Leeuwarden en Apeldoorn minder dan 60 minuten. De Expo Assen is uitstekend bereikbaar nabij A28 en N33. 

De medewerkers van Expo Assen leveren met hun ervaring en specialisme een belangrijke bijdrage aan uw event. Vanaf de voorbereiding tot en met de afbouw heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hierdoor blijven de lijnen kort en de betrokkenheid met uw evenement hoog. Zijn er vlak voor uw evenement nog zaken die wijzigen? Dan is het fijn om te werken met mensen die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast heeft Expo Assen een eigen horeca label: t'Genot. 't Genot biedt voor al uw gasten een op maat gemaakt assortiment aan hapjes en drankjes. Complete buffetten, snelle snacks of een vier gangen menu 't Genot is uw culinaire oplossing. Een team van culinaire experts staat voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om een menu samen op te stellen dat bij uw evenement past.

U ontvangt niet alleen de sleutel van de accommodatie, maar Expo Assen levert ook diverse extra diensten. Zoals elektra, water aansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO'ers. Door de uniforme aanpak en de samenwerking met innovatieve en professionele partners worden evenementen een gegarandeerd succes bij Expo Assen. 

Voor meer informatie kijk op: https://www.organiseren-bij-libema.nl/

Neem contact op met Expo Assen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Expo Assen zal z.s.m. contact met u opnemen.